Volei

Weststar scrie istorie în voleiul arădean: În semifinale și la speranțe!





Dacă anul trecut, în luna decembrie, CS WESTAR Arad a reușit șă scrie o pagină de istorie în voleiul juvenil la categoria minivolei printr-o calificare la faza semifinala pe țară, la acest sfârșit de săptămână a venit rândul celor mai măricei, din categoria speranțe, să își joace ultima carte pentru a putea accede în fazele semifinale.

Au fost înregistrate următoarele rezultate: CSS Caransebes – CS WESTAR Arad 3-1 (25-19; 23-25; 25-18; 25-17) și CSS 6 Ștei – CS WESTAR Arad 0-3 (16-25; 18-25;17-15). Cu această ultimă victorie, CS WESTAR Arad mai scrie o pagina de istorie în acest sport fiind prima echipa de volei la categoria speranțe care reușește să ajungă în semifinală.

Autorii performanței sunt: Răzvan Roșca, Vlacis Omar (căpitan), Filipan Alin, Cîmpan Alexandru, Brade Alexandru, Burzo Andrei, Țîrlea Alexandru și Grecu Raul. ,,Le mulțumesc pe această cale jucătorilor, galeriei care a făcut deplasarea împreună cu echipa pentru a o susține, Primăriei Vladimirescu, prin primarul Ioan Crișan, cât și Consiliului Local Vladimirescu pentru că a susținut și sprijinit această echipă tânără. Fără toate aceste părți nu puteam obține aceste rezultate frumoase pentru sportul arădean”, spune antrenorul Iosif Wecker.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button