Arhivă articole

ianuarie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Muntean – fundaș dreapta, Polgar – mijlocaș central, experimente realiste pentru Roșu


Din ziua în care a fost transferat la UTA, Dumitru Munteanu a suscitat discuții printre suporteri în legătură cu postul pe care va juca în „alb-roșu”. Mijlocaș stânga la Olimpia, postură din care a înscris nu mai puțin 8 goluri în tur, sătmăreanul ar avea mare concurență în Andor și – poate – Copil la Arad, iar Laurențiu Roșu pare tentat să-l readucă pe Muntean pe postul său de bază, acela de fundaș dreapta.

În amicalul cu Cermeiul, proaspăta achiziție a făcut pereche pe bandă cu Strătilă, în timp ce Norbert Polgar a fost trimis în centrul liniei mediane. Sigur, de acolo au absentat Tănase și Copil, dar postul nu îi este chiar străin fotbalistului crescut de UTA.  Au mai fost și alte experimente făcute de Roșu în amicalul cu Cermeiul, asumate la final de tehncianul „Bătrânei Doamne”: „Cu această ocazie, mi-am propus să văd câțiva jucători pe unele posturi pe care nu au prea evoluat până acum. Polgar a fost mijlocaș, Copaci – fundaș central, pe Muntean l-am utilizat fundaș dreapta, iar pe Stahl – atacant”.  

Cert este că Roșu nu intenționează să schimbe sistemul de joc, cel cu doi atacanți, iar cel puțin acum are doar doi mari și lați în lot: Petre și Curtuiuș. Probabil, va mai apărea unul – doi atacanți, dar, până atunci, cel puțin în amicalele din Spania, experimentele vor continua în special în ofensivă. Cert este că, pe lângă cele două confruntări cu formațiile asiatice (FC Seongam – Correa de Sud și Dalian Yifang – China), utiștii încă nu au confirmați ceilalți doi advesari din Peninsula Iberică. „E o problemă și cu formațiile din Spania. Sunt în plin campionat și nu riscă să joace în timpul săptămânii de frica accidentărilor. Erau la un moment dat discuții cu Villarreal B, Levante, Elche sau Hercules. În principiu au spus da, apoi s-au răzgândit și trebuie căutate alte soluții. Ne dorim patru meciuri acolo, sperăm să le avem în cele din urmă”, a precizat Laurențiu Roșu.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Un comentariu la articolul: “Muntean – fundaș dreapta, Polgar – mijlocaș central, experimente realiste pentru Roșu

  1. In Antalia, in Cipru sau in Malta sint zeci de echipe , in pregatire. Daca Rosu a insistat pentru Spania , apoi cred ca ar trebui sa mai gaseasca adversari, macar echipe de liga a treia, ca sper ca nu merg acolo , doar pentru timpul frumos si doua meciuri cu coreeni.De ce nu l-au contactat pe Gica Craioveanu, el are acolo destule relatii ?. Oricum, sper sa nu fie accidentari (destui jucatori…nu suporta bine pregatirea fizica) sper sa se cristalizeze o echipa, sau macar 7-8 titulari, si sa fie integrati cei 3 nou aparuti,la UTA, Dupa asta, pe….”celebra” arena Motorul vor urma 2 meciuri..capitale pentru promovare, pe cvasicunoscuta suprafata de joc.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.