UTA Arad

Mijlocașul Vâlceanu a semnat cu UTA, stelistul e al 25-lea jucător care pleacă în Spania





Conducerea clubului UTA a ajuns astăzi la un acord cu clubul Steaua București pentru mijlocașul ofensiv Robert Vâlceanu. Născut pe 29 martie 1997, fotbalistul s-a alăturat efectivului pe care antrenorul Laurențiu Roșu îl conduce în cantonamentul din Spania.

Junior al Stelei, Vâlceanu a debutat în Liga I pe 15 martie 2014, într-un meci cu Gaz Metan Mediaș, când a și înscris. La sfârșitul campionatului 2013-2014, s-a bucurat de primul trofeu, titlul național.

A contabilizat 10 prezențe pe prima scenă în tricoul echipei bucureștene, unde a mai lucrat cu Laurențiu Roșu. Se întâmpla în sezonul 2014-2015, pe când antrenorul principal de azi al UTA-ei făcea parte din staff-ul lui Constantin Gîlcă. Atunci, Steaua reușea să câștige „tripla” campionat – Cupa României – Cupa Ligii. „Îl cunosc de acum două sezoane de la Steaua, e un fotbalist rapid și tehnic, care poate juca oriunde la mijlocul terenului, dar și al doilea vârf. E și variantă de jucător Under 21, ne dă posibilitatea să regândim – poate – puțin formula de echipă”, ne-a declarat antrenorul UTA-ei.

Sezonul trecut, a jucat tot pe prima scenă, la FC Voluntari, adversara UTA-ei din al doilea baraj de promovare în prima ligă. Are deja experiență internațională, jucând cu Steaua în UEFA Youth League, dar și câteva minute în Champions League. Component al loturilor naționale Under 17 și apoi Under 19 ale României.

Fostul stelist e al 25-lea jucător din lotul „Bătrânei Doamne” care pleacă în cantonamentul de la Oliva Nova în această seară. Cert este că UTA a rămas încă pe piață pentru încă un atacant de careu, pe care – însă – e greu de crezut că antrenorul „roș-albilor” îl va primi în Spania.

Robert Vâlceanu e al treilea fotbalist acontat de UTA în 2017, după Dumitru Muntean și Mevlan Adili. Din informațiile noastre, tânărul fotbalist e împrumutat până în vară de la Steaua.

FOTO: uta-arad.ro

30 comentarii

  1. Rusine conducerii! Apelam din nou la imprumuturi…S-a terminat perioada in care totul a fost bine, pe fundamente solinde si sanatoase. Reincepem vechile metehne care ne-au adus la faliment.

    0
    0
    1. De unde naiba ai scos tu ideea ca daca faci imprumuturi echipa nu e construita pe fundamente solide si sanatoase ?! E gandire de comunist inflacarat , in capitalism ( unde se presupune ca convergem si noi ) totul este facut ca sa iti atingi scopul care in cazul nostru este promovarea ! Vrei ca conducerea sa lucreze ca in anii 80 , e ok , dar atunci sa nu mai ai pretentii de la echipa

      0
      0
  2. Foarte bună mutare, chiar dacă-i vorba despre un imprumut, conducerea merită felicitată.Obiectivul este promovarea, iar Vâlceanu ne poate ajuta. Să nu uităm că n-a inventat UTA imprumutul de jucători, sunt cluburi mult mai bogate care apelează la metoda asta.

    0
    0
  3. Jucatorul devine al UTA-ei pe 2 ani daca promovam in vara si ii activam respectiva clauza ,din cate am inteles. Un transfer foarte bun in conditiile astea. Un junior care joaca de 2 ani in liga I, un jucator ofensiv care ne va ajuta cu siguranta.

    0
    0
  4. Este un jucator foarte bun pt. UTA. Este un jucator ofensiv si cu toate ca este foarte tanar, are destula experienta capatata la FCSB. Deci dupa opinia mea , este un transfer reusit.

    0
    0
  5. Dacă nu se aduc jucători…de ce nu se aduc ? Dacă se aduc…de ce imprumut ? Unul mai sus se leagă de fizicul copilului…probabil n-a auzit de Maradona sau Messi,(comparația-i doar legată de fizic, să n-avem discuții )…inalți, bine făcuți, munți de oameni. :)))) Ireal, bă…mai respirați și voi !

    0
    0
    1. Ai dreptate Dane. Dacă venea împrumut Man nu era nici o problemă, chiar dacă joaca la fcsb. Cei care sunt împotriva transferului nu se gândesc la o promovare , mai de graba sunt frustrați.

      0
      0
    1. Raspuns : pentru bani . Unii spun ca s-au grabit putin sa il vanda, daca se reuseste promovarea iar Man era la echipa , poate se lua mai mult pe el in Liga 1 , DAR exista si reversul medaliei , poate echipa nu avea un tur de campionat asa reusit si nu erau sanse de promovare si atunci nu se vindea la pretul asta . In concluzie cred ca sa mers pe ideea sa nu lase vrabia din mana pentru cioara de pe gard

      0
      0
  6. Jucătorul e bun si aduce un plus . E o investitie de viitor dacă promovam si ramine la noi !!! Într-adevăr mai trebuie un atacant de meserie si sint sigur ca va veni !! Eu apreciez politica de transferuri făcută ,tinind cont si de constrângerile financiare !!! Cumpătarea si răbdarea sunt calitati !!!

    0
    0
  7. Foarte buna miscarea, sunt convins ca ne va ajuta, a fost in lotul celor de la Steaua si Voluntari , pe youtube am vazut cateva goluri superbe marcate de el in meciul cu Steaua-Medias, Petrolul-Voluntari sau Steaua-Iasi, intr-o lupta de uzura ca cea din liga a II a , orice jucator care vine cu un plus, chiar si imprumutat este bine venit, ne mai trebuie un atacant si cred ca nu o sa avem probleme. Felicitari conducerii echipei UTA !

    0
    0
  8. Poate ar trebui adus si Man ca oricum nu o sa joace la steaua si la alta echipa nu are cum sa joace doar UTA sau steaua

    0
    0
  9. Am crezut că s-a pozat Grădinaru cu pruncu-so de clasa a șasea :)) Michel Vlad pare gigant pe lângă ăsta! Avem în județ atacanți buni Modan , Alin Mihai sau de ce nu Săulescu de la Sebis

    0
    0
  10. Un jucator tanar, cu ceva experienta, chiar este si sub 21 de ani. Sint convins ca Steaua l-a imprumutat pe degeaba, UTA ii da salariul, ramane, daca promovam. Nu este inalt, dar are ceva tehnica. Eu zic ca ,de bine , de rau este o achizitie acceptabila. Va fi ceva deranj, pentru uniii de la Atletico, mai ales daca si Muntean si Adili ( din ce stiu si el sub 21 de ani) confirma. Din ceea ce se vede Rosu are mult mai multe variante petru under 21, ceea ce este foarte bine. Sa speram sa se vor gasi si adversari in Spania, nu doar cele doua echipe din Coreea

    0
    0
  11. Conducerea a adus 3 jucatori, cum ceruse Rosu. Acum discutia este daca ceea ce s-a adus, este cam ce ne trebuia. Adili, daca a jucat, in prima liga , din tara sa, pare a fi in regula, aud ca este si under 21, Muntean, da la Satu Mare pare a fi un jucator util,nu stiu daca va prinde loc constant, in echipa. Despre Vilceanu lumea este impartita,nu poti spune ca este slab, ca a jucat in prima liga, obiectia mea este ca Rosu cerea un atacant de meserie (linga Petre si Curtuius), si, oricum l-am lua , Vilceanu ( si el sub 21 de ani) poate juca mijlocas de margine, poate si varf, retras. Este bine ca toti au venit inainte de a se incepe pregatirea. Nimeni nu a rupt , in liga secunda gura targului cu transferari notabile, mai mult, aud ca la Brasov e cearta, demisii, Juventus, ca o parere, nu o putem ajunge,…etc. Eu zic sa asteptam inceputul, mai inainte imi doresc ca UTA sa nu pateasca ca si anii trecuti , in pregatiri, sa joace cu chelnesri si cu echipe de amatori, si..mai ales sa nu mai apara accidentari. Cel mai teama imi este de cum va fi finantata UTA ( transferurile facute ne arata si ,,,,asta), in plus , eu unul, sint tare curios daca edilii vor reusi sa faca ceva cu terenurile, cum au promis. Parerea mea,( de azi) este ca nu vor face mai nimic.

    0
    0
  12. ” Astăzi, începând cu ora 10:30 (ora locală), UTA a început la propriu cantonamentul din Spania. Pe o vreme însorită, Laurențiu Roșu și staff-ul au condus un antrenament tehnico-tactic la baza sportivă a resortului Oliva Nova. După-amiază este programat un nou antrenament, urmat de o oră la sala de forță.
    Complexul Oliva Nova asigură un confort excelent jucătorilor. UTA are propriul ei corp de clădire, inclusiv sala de mese e privată și acces au doar membrii delegației roș-albe. Sala de forță este dotată corespunzător iar baza sportivă însumează patru terenuri cu iarbă naturală. În acest moment, tot aici efectuează cantonamentul și echipele FC Slovan Liberec, Ferencváros TC și SK Sturm Graz.”– poate legam si noi niste jocuri cu astia

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button