UTA Arad

Mâine, un nou amical pentru UTA: Arădenii joacă la prânz cu Sturm Graz





UTA a stabilit un nou meci de verificare al stagiului spaniol. Mâine, pe unul din terenurile complexului de la Oliva Nova, roș-albii vor fi față în față cu una din echipele importante ale Austriei fără Cristian Andor (foto), care are probleme la nervul sciatic. Strum Graz, triplă campioană în Țara lui Mozart, e adversara echipei noastre. Bogatul palmares al echipei austriece mai include patru Cupe și trei Supercupe. Alb-negrii au încheiat stagiunea trecută pe locul 5.

În echipa antrenată de Franco Foda (fotbalist cu experiență în Bundesliga, la echipe ca FC Kaiserslautern, Bayer Leverkusen sau VfB Stuttgart, plus selecții în reprezentativa RF Germania) se regăsesc mai mulți fotbaliști cu prezențe în naționala Austriei, ca portarul Christian Gratzei, mijlocașii Marko Stankovic și Philipp Zulechner sau atacantul Roman Kienast dar și Christian Schulz, fost internațional al Germaniei.

UTA – Sturm Graz începe la ora 12:00 (ora României). Arădenii au disputat deja două amicale în această iarnă: 2-2 cu Lunca Teuz Cermei și 1-2, cu TSV Steinbach (Liga 4-a din Germania).

uta-arad.ro

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button