Alte sporturi

Primăria nu a început lucrările la Gloria, în schimb atleții cer stadionul în concesiune sau administrare





Membrii Asociaţiei Judeţene de Atletism au luat atitudine, una potrivită şi au cerut oficial Primăriei Arad atribuirea în concesiune sau administrare a stadionului „Gloria”, precum si a sălii de forță cu cele două vestiare aferente.

Forma finală a fost stabilită de comun acord, astfel încât structura sportivă de drept privat mai sus menționată să poată accesa fonduri nerambursabile pentru investiții. “Vă aducem la cunostință faptul că de la terminarea lucrărilor la pista de atletism (2012), nu au fost făcute lucrări de întreținere, aceasta find într-un stadiu incipient de degradare care, cu timpul, se va accentua. Ne-am propus, de asemenea, să întreținem si să amenajăm si spațiul care înconjoară pista, dar și să dotăm sala de forță cu aparatură specifică. Menționăm că în ultimii doi ani stadionul nu a avut pază, fiind deschis zi si noapte, fapt ce a dus la folosirea lui si în alte scopuri decât cel de alergare”, se arată într-o adresă trimisă Primăriei de către conducerea AJ Atletism, mai precis de preşedintele prof. dr. Ioan Marconi și vicepreşedinte prof. Constantin Miclea.

Pe de altă parte, la două săptămâni de la conferința de presă în care susțineau că vor demara lucrările de amenajare a arenei de la Bou’ Roșu, în așa fel încât UTA să-și poată disputa meciurile de pe teren propriu începând cu 1 aprilie, Primăria nu a mișcat un deget. Pe la colțuri se vorbește că, totuși, echipa fanion a Aradului va „migra” la Șiria, dar – până una alta – există acest demers al Asociaţiei Judeţene de Atletism, ce ar trebui să primească un răspuns oficial în maxim de 30 de zile.

 

5 comentarii

  1. Da cine a crezut ca se va face Gloria pt. meciuri de liga 2? :))) Am mari dubii si cu motorul oricum. Vom juca pe aceeasi mocirla, fara nici cel mai mic dubiu.

    0
    0
  2. Eu nu vad nici cum motorul își va marii capacitatea la 4000? Nu este fizic loc!! Doar fabulații! Totuși o mică speranța că termina stadionul din Vlaicu până în vara, dar asta ar însemna mai mulți muncitori nu cinci- șase cum am văzut în ultimile zile! Oricum va fi un stadion urat după chipul și asemănarea dumnezoului din oraș..Este o distanta uriașă intre tribuna a doua și peluze, s-a pierdut mii de locuri, in loc să facă un stadion frumos ca cel al Ploieștiului, au făcut aceste semisfere inestetice! Nocturna se putea monta liniștit în acoperișul stadionului, sunt multe stadioane cu astfel de nocturna!

    0
    0
  3. Domnii de la atletism trebuie sa inteleaga ca dansii manageriaza maxim 10 sportivi de interes local, 1-2 de interes national, plus pleziristi, cu pretentii de atlet Nimeni nu le fura stadionul, si la Pitesti se joaca fotbal pe stadionul unde se face si atletism. Un stadion fara tribune, fara vestiare ( in afara celor ale salii de sport) nu isi are sensul. Cu chiu cu vai s-a terminat gardul. O arena nu poate fi lasata doar pentru citiva care se autoderfinesc sportivi. Ar trebui sa rositi de jena , cind pentru concursul de atletism ( al mic european, la care a doua zi s-a demolat tribuna) au fost distruse alte 2 terenuri de fotbal, cele din Subcetate. Repet nu ca va fura nimeni arena , doar ca trebuie sa o gospodariti si cu alte sporturi, ca , sincer vorbind, Gag, atletul cel mai bun, nu are nevoie de o arena intreaga…la aruncarea greutati (rar peste 20 de metri)

    0
    0
    1. Domnii de la atletism nu trebuie sa inteleaga nimic. Primaria ar trebui sa explice de ce a distrus 2 terenuri de fotbal (subcetate)pentru o competitie atletica pentru ca acum sa distruga un tren de atletism pentru fotbal Si ar mai trebui sa ne spuna de ce un stadion de 12000 de locuri se construieste atat de greu.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button