Gloria LT Cermei

Aslău: „Rezultatele nu au cum să nu vină dacă jucătorii conștientizează că trebuie să rămânem pe aceeași linie”Deși a pierdut destui fotbaliști importanți cu care a început primul sezon din istoria clubului în Liga 3-a, Lunca Teuz Cermei pare să se fi pus rapid pe picioare. Achiziția lui Călin Șiclovan este de departe cea mai inspirată, iar Andrei Sulea, Ionuț Ianc și Edi Varga vin și ei puternic din spate, doar că au nevoie de un timp suplimentar de acomodare. Ar mai fi și mutarea de ordin tactic Vereș (eternă rezervă în toamnă) – fundaș dreapta și Petrache – fundaș central.


Cert este că trupa „roșa-albă” arată deja bine cu o lună înainte de reluarea campionatului în Liga a 3-a. Am întâlnit cu o echipă bună a seriei, care se bate la promovare contând pe destui jucători valoroși. Mă bucură încă odată faptul că băieții au înțeles ce-mi doresc de la ei, s-au ridicat la înălțime, sper să o țină tot așa. Rezultatul ne bucură și el, fiind ne dă încredere și măsura muncii noastre. Atâta timp cât jucătorii conștientizează că trebuie să rămână pe aceeași linie și să se pregătească la fel de bine, rezultatele nu au cum să nu vină”, a spus Mircea Aslău la finalul partidei cu sebișenii.


Peste o săptămână, cermeianii urcă la Moneasa pentru cantonamentul de iarnă, fiind greu de crezut că lotul se va mai modifica. „Tot ce ne propunem este să folosim la maxim jucătorii pe care îi avem în lot, alții e greu să mai aducem atâta timp cât nu oferim condiții de cazare și masă, ca alte cluburi. Dar, repet, după ce și Gurban va scăpa de problemele medicale, eu zic că avem un lot bun pentru returul campionatului, după posibilități și conform obiectivului nostru”, a adăugat fostul mijlocaș al UTA-ei, care nu a mai programat niciun amical pentru săptămâna viitoare. „Nu vrem să riscăm accidentări și să intrăm în plenitudinea forțelor în cantonament”, a mai explicat „Zimbrul”.

FOTO: Ciprian PetcuțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button