UTA Arad

Utiștii, spectatori la Valencia – EibarLaurențiu Roșu și staff-ul său tehnic au început a șasea zi de cantonament cu o ședință TRX, apoi Curtuiuș, Petre și colegii lor au avut în program o serie de exerciții tactice. După masa de prânz, roș-albii petrec restul zilei în orașul Valencia, iar seara sunt pe stadionul „Mestalla”!


De la ora 21,45, utiștii intră pe arena deschisă tocmai în anul 1923, unde „liliecii” lui Voro Gonzalez, cel care i-a luat locul lui Cesare Prandelli acum câteva săptămâni, primesc vizita celor de la Eibar. Meciu contează pentru etapa 21 din La Liga și se vede pe Digi Sport 3.


Distanța dintre Oliva Nova și Valencia este de 78 de kilometri, drumul fiind parcurs deja de arădeni în seara sosirii în Spania, duminica trecută.

6 comentarii

  1. Chiar ma uit, acum la Valencia-Eibar, un meci bun. Excelenta ideea de a-i duce pe utisti sa vada si sa simta ce este fotbalul spaniol de prima liga. Cei ce fac nazuri, mai bine sa taca. Este chiar de laudat ca au putut vedea pe viu un meci adevarat. UTA are un antrenor..adevarat !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button