UTA Arad

Amical: UTA – CD Castellón 1-0, final. Muntean la primul gol în „alb-roșu”!





La ora 12,35, la Oliva Nova, echipa fanion a Aradului a joacă împotriva celor de la CD Castellón, formație din eșalonul patru spaniol, cu șanse mari de promovare la finalul stagiunii.

Laurențiu Roșu a apelat la următorul prim „unsprezece”: Miron – Polgar, Celea, Filaret, Burlă – Costin, Tarcea, Adili, Copil – Stahl, Curtuiuș. Cu excepția lui Barna, menajat, întreg efectivul roș-alb e la dispoziția lui Laurențiu Roșu.

Gazdele au răspuns cu:  Zagala – Abraham, Enrique, Navarro, J. Lopez – Chema, Essomba, Forner, Zarzo, – Esau, Juanfran

După un start echilibrat, cu un ritm de joc destul de bun, arădenii au avut o primă ocazie de gol. În minutul 19, Curtuiuș i-a trimis lui Burlă, acesta a centrat bine de pe stânga, iar Filaret a trimis cu capul în plasa laterală

Replica spaniolilor a venit de la Zarzo, care l-a încercat pe Miron cu o lovitură liberă de la 25 de metri, dar goalkeeperul arădenilor a fost la post. Trei minute mai târziu și Essomba și-a încercat șutul de la distanță, balonul s-a dus pe lângă, atins ușor și de Adili. Cornerul a rămas fără urmări pe tabelă.

În minutul 32, pe o contră, Costin a centrat de dreapta, Stahl a preluat în careu, dar șutul său a mers doar în brațele lui Zagala.

Cu 5 minute înainte de odihnă, Esau a tras din alergare, mingea a trecut peste vinclu

E pauză la Oliva Nova, la scorul de 0-0.

Repriza secundă s-a reluat în următoarele distribuții:

UTA: Miron – David, Adili, Celea, Burlă – Muntean, Polgar, Copil, Vlad – Petre, Stahl.

Castellon: Zagala – Salt, Alvaro, Guille, A. Lopez – Julia, Marenya, Lolo, Alexis – Fonte, Yague

Adrian Petre obține nu corner, iar Celea trimite peste poartă din poziție bună la capătul acestuia

În minutul 58, arădenii au deschis tabela. Burlă a bătut puternic în aut, Petre l-a lăsat liber pe Muntean în careu cu o pasă, iar fostul sătmărean a înscris primul său gol în „alb-roșu”.

Laurențiu Roșu face patru schimbări. Au ieșit Miron, Adili, Polgar și Stahl și au intrat Mara, Manea, Jorza și Vâlcean

În minutul 67, Ionuț Tănase intră pentru prima oară pe gazon pentru un amical, înlocuindu-l pe Copil, Copaci l-a mai schimbat pe Celea.

Partida a scăzut în intensitate, cele două echipe părând puțin obosite, chiar dacă au făcut și schimbări

Sebastian Mara a contribuit și el la păstrarea avantajului luat prin golul lui Muntean, prin două intervenții bune. UTA a câștigat primul amical al iernii, învingând-o la limită pe CD Castellon, din eșalonul patru spaniol

8 comentarii

    1. Daca ai fost la meci si consideri ca spanioli au fata de Liga 1 la noi , cu atat mai de laudat e rezulatatul . Bravo baieti !

      0
      0
  1. Rezultat bun, formatii experimentale, tatonari de posturi, la unii jucatori. Chindris, Gligor si Stratila par a fi lipsit. Nu trebuie luat in deradere fotbalul de liga a 4-a din Germania si Spania. Nu mai este mult si incepe returul. Hai UTA !

    0
    0
  2. Nick daca ar juca in liga a doua din romania astia din castellon nu prea ar avea adversar ,ar promova la pas in liga 1

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button