Arhivă articole

Tănase Reloaded: „Ca un copil mic cu bomboana în mână în momentul intrării pe teren cu Castellonul”


Ceea ce a fost mai greu a trecut pentru unul dintre juniorii arădeni cel mai des folosiți de UTA în campania de toamnă. Ionuț Tănase s-a prezentat accidentat la reunirea echipei de pe 16 ianuarie, în urma unui accident nefericit la două dintre degetele mânii drepte suferit în penutima zi a anului trecut. Deși medicii i-au scos firele la degetele operate chiar înainte de plecarea „Bătrânei Doamne” în cantonamentul din Spania, mijlocașul de 18 ani nu a primit undă verde să li se alăture colegilor.

Lucrurile s-au schimbat după exact o săptămână, când ghipsul a fost înlocuit cu o proteză de plastic, iar „Tase” a zburat la Oliva Nova (via Valencia). Luni și marți a demarat antrenamentele, iar ieri a bifat ultimele 23 de minute ale testul victorios cu CD Castellon. „Am fost ca un copil mic cu bomboana în mână în momentul intrării pe teren în amicalul cu echipa spaniolă. Mi-a lipsit enorm fotbalul mai bine de o lună și jumătate și antrenamemntele alături de băieți. E una să alergi de unul singur pe pista atletică de la <<Gloria>> și altceva să te pregătești cu mingea, lângă colegi, la indicațiile antrenorilor și ale lui Nacho. Mai am mici rețineri la duelurile fizice, dar acestea vor dispărea cu totul în câteva zile”, ne-a mărturisit tânărul utist.

Tănase e conștient că e puțin în spate cu pregătirea față de colegii săi, dar asta nu înseamnă că a renunțat defintiv la un tricou de titular pentru partida de la Brăila, de peste două săptămâni. „Sunt undeva la 70% din capacitate, trebuie să intru în ritmul jocurilor, dar trag de mine să recuperez. Nu cred că Mister a făcut deja un prim <<unsprezece>>, așa că nu-mi rămâne decât să sper că voi și eu luat în calcul. Dar, dacă voi rata un meci, două, nu e un capăt de țară. Campionatul e lângă lung, eu am avut acest ghinion și au fost colegi care nu au ratat o zi de antrenamente de o lună încoace. Până la urmă, nu e important cine joacă, ci ca UTA să strângă puncte pentru ca la final să sărbătorim cu toții promovarea”, a adăugat fotbalistul originar din Pitești, dar cizelat la Arad de Cristi Păcurar și Fancisc Tisza.

FOTO: UTA Media Design

 

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.