UTA Arad

Încetul cu încetul, UTA se mută pe „Gloria”. Amicalul cu Pančevo s-ar putea juca la Bou’ Roșu!





Aventura iberică a „Bătrânei Doamne” s-a încheiat aseară, cu drumul de la Valencia – Timișoara și apoi acasă. Utiștii au ajuns după miezul nopții  la Arad, iar azi și mâine au liber din partea staffului tehnic. De altfel, Laurențiu Roșu și „Nacho” au rămas în Spania, alături de persoanele dragi, până mâine seară, iar de miercuri se întorc la treabă în condiții de iarnă la Arad.

Miercuri și joi, „roș-albii” au programate două antrenamente, iar vineri și sâmbătă câte unul. Duminică, urmează amicalul cu Dinamo Pančevo, care s-ar putea desfășura pe arena „Gloria”. De altfel, UTA intenționează să mai facă și alte antrenamente la Bou’ Roșu în această săptămână, acolo unde: „S-au umplut cu pământ cele câteva gropi făcute prin aruncarea greutăților de către atleți, dar se vor duce și porți. Rămâne de văzut dacă, într-adevăr, vom juca duminică chiar pe acest gazon amicalul cu Pančevo, s-ar putea ca – totuși – sârbii să accepte și varianta sinteticului de la Șega. Alte variante nu avem la această oră, dar mai avem câteva zile la dispoziție să batem totul în cuie. Ora de începere a meciului este 12 sau 13”, ne-a comunicat Codru Grădinariu, directorul general al echipei fanion.

Un punct pozitiv după solicitantul stagiu de pregătire de la Oliva Nova este acela că nu există accidentări. Doar Jorza și Adili acuză ușoare contracturi musculare, în timp ce Andor s-a pus pe picioare în săptămâna petrecută la Arad. Mijlocașul de bandă avea dureri la nervul sciatic, dar le-a depășit și de miercuri va intra în program normal. În paralel, conducerea clubului încă lucrează la transferul unui atacant, singurul post unde Roșu a rămas puțin descoperit.









7 comentarii

    1. Cum sa ai n-ai vestiare? Exista la stadionul Gloria, au fost amenajate inaintea Campionatul European de Atletism de anul trecut.

      0
      0
  1. Eu stau in zona, alerg des pe stadionul Gloria .Confirm ca vestiarele sint cele de la sala de sport, tarcurile de la aruncari sint inca nemutate de linga iarba, iar porti de fotbal nu sint montate. Zonele de sarituri din spatele portilor au fost acoperite Acum cind postez sint niste juniori, in treninguri rosii, care doar alearga. Nu vad cum in citeva zile sa se poata juca aici, si apoi era vorba ca primele doua meciurinse vor juca pe Motorul, daca este frig se poate juca acolo, linistit

    0
    0
  2. Bibart promitea investiții la Gloria si Motorul intr-un interval delimitat de timp . In ce stadiu sunt? Se pot termina cind spunea Bibart ?

    0
    0
      1. Nu vedeti ca „sasul” ca si „admirabilul falca” nu au decat interese de partid? Se opune bugetului ,cum sa primesti bani cand totul e blokat! Vai de tara asta ,a ajuns pe mana veneticilor incepand de la primarii ,la parlament (vezi USR ce nume au parlamentarii :)) ) pana la primul turist al tarii :))))))))))))))))))) Am inteles ca se joaca la Siria ,asa ca nu va mai agitati,se pun autocare la dispozitie !

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button