Minifotbal, futsal

Demni în fața campioanei și dacă..: Șoimii Șimand – AS City’us Târgu Mureș 5-12Pronosticurile au ieșit și odată cu ele și brava formație din Șimand din optimile ediției a Cupei României la futsal. Chiar dacă ieri a jucat un meci important la Timișoara, campioana en-titre la fotbal în sală a strâns îndeajuns rândurile la Arad, încât să obțină o calificare clară în sferturi.

Și, totuși, au fost momente în care cei 300 de spectatori au avut impresia că favoriții pot produce minunea. Unul dintre acestea s-a consumat la mijlocul primei părți, când Petrilă a ratat pasa spre Mărcuș, care ar fi avut poarta goală în față. În loc de 2-2, pe contraatac s-a făcut 1-3, pentru ca scorul pauzei să fie 1-6.

„Șoimii” au mai avut o tresărire de orgoliu în debutul părții secunde, când s-au apropiat la doar două goluri de ardeleni: 5-7. Vizitatorii au rupt defintiv echilibrul cu două goluri într-un minut, iar până la final s-a pus doar problema diferenței de scor. Tabela s-a oprit la scorul de 5-12, dar nu înainte ca pe parchet să intre și Laurențiu Onaca, un junior de 14 ani care a evoluat cu mult tupeu în fața mult mai galonaților săi adversari.

Marcatori: Petrilă 3, Mărcuș 1, Haloș 1 / Țipău 5, Duche 2, Pop 2, Covaci 1, Csala 1, Kiss 1.

Formații:

Șoimii Șimand: Stanciu – Țigan, Buruiană, Lasc, Petrila, Cordoș, Onaca, Haloș, N. Ardelean, Mărcuș.

AS City’us Târgu Mureș: Tătar, Covaci, Velasco, Pop, Iszlai, Țipău, Cătinean, Csala, Togan, Kiss, Nagy, Kusmodi

Arbitri: Ovidiu Bărluțiu și Cristian Brașovean (ambii din Cluj)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button