UTA Academie

Victorioși și în a doua manșă: UTA II – Șoimii Lipova  3-2





Lipovanii nu au putut să-și ia revanșa în fața satelitului UTA-ei după înfrângerea de acum o săptămână, dar asta și pentru că au intrat pe teren după nici 15 ore de la succesul de ieri, cu Sebișul. Totuși, viceliderul Ligii a 4-a a condus la pauză, după lovitura liberă executată perfect de Sergiu Popa, iar Covaci a ratat un penalty obținut tot de el.

Ceva mai proaspeți și echilibrați valoric pe posturi, ,,roș-albii” au întors meciul, dar nu înainte ca Gherghel să-și ducă din nou echipa în avantaj, după ce Ghergar restabilise egalitatea cu un șut deviat. Toma a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Bruno Vasiu a marcat cu capul, după un corner bătut de Vasile, pentru un 3-2 final.

Fără, Nedelcu, Dobrean și Prună, UTA II l-a regăsit pe Mara, iar – probabil – odată cu reînceperea ligii secunde Laurențiu Roșu va mai trimite la echipa a doua și alți fotbaliști din lotul lărgit. ,,Până acum, cu două săptămâni înainte de primul meci al returului, am încercat să împărțit cât de cât egal minutele pentru jucătorii nostri, dar de acum înainte vom insista ceva mai mult pe formula ce s-a cristalizat după pregătire și amicalele iernii. Mai avem încă trei teste până la partida de la Timișoara, probabil vom mai primi ceva întăriri de la prima echipă, sperăm să fim feriți de probleme medicale”, a menționat Cristian Păcurar, antrenor la UTA II, alături de Dan Oprescu, Vasile  Sin și Adi Ungur.

De partea cealaltă, Flavius Sabău spune că s-ar fi așteptat la mai mult din partea elevilor săi, dar:  ,,Era greu să fim la un nivel fizic foarte înalt, după doar câteva ore de la amicalul de la Sebiș. Chiar și așa, mă așteptam să construim mai mult pe terenul sintetic, dar, din câte se pare, am reușit ieri mai bine acest lucru pe unul de iarbă. Sunt conștient că mai avem de lucru în special la nivelul liniei de atac, dar mai avem timp până la primul meci de campionat”. 

Formații: 

UTA II: Mara – Zdrențan, Wild (65 Vasiu), Iuga (65 D. Lazăr), Dinculescu – Coadă (65 Vasile), Dan (46 Pop) – Ghergar, Toma, Mandache (65 Mager) – Covaci (65 Țurcanu).

Lipova (prima repriză): Bujor – Pantea, Bercu, Pașcu, Tomuț – Piț, Simion, S. Popa, Filimon – Vasinc, Trabalka.

Lipova (repriza a doua): Bujor (Coșerea) – Kosis, Calvin, Pașcu, Coste (A. Popa) – Orza, Bier, Edu, Gherghel – Cotoc, Șulumberchean.

Arbitru: Mircea Ardelean









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button