Gloria LT Cermei

Semne bune de la un posibil golgheter! Sulea: „Dacă-mi revin la forma de acum un an…Avem potențial de Top 5”





După plecarea lui Alex Sălăjan, Lunca Teuz Cermei avea mare nevoie de încă un atacant de meserie lângă Dani Bulza. Conducerea divizionarei a treia a profitat de faptul că Andrei Sulea se va căsători în orașul nostru, iar achiziția începe să-și arate utilitatea.

În amicalul cu Unirea Sântana, câștigat de noua sa echipă cu 4-1, atacantul de 25 de ani a reușit „hattrickul”, dând dovadă de mare stăpânire în careul advers. „A fost un meci bun după pregătirea centralizată, pe care l-am câștigat fără dubii. Personal, încep să mă simt din ce în ce mai bine, aveam mare nevoie de un cantonament de genul celuia de la Moneasa. Practic, am stat pe tușă timp de două luni după ce am plecat de la Unirea Alba Iulia, iar la fotbal prima condiție este să poți alerga. Dacă îmi revin la forma din urmă cu un an, pe când jucam la FC Bihor și chiar și Poli, sunt convins că-mi voi ajuta echipa cu goluri sau pur și simplu evoluții bune”, a menționat „vârful” care în județul Arad a mai evoluat la Național Sebiș în sezonul 2014-2015 și a cochetat cu Ineul în urmă cu două veri.

Sulea e mulțumit de alegerea făcută și ceea ce a găsit la trupa pregătită de Mircea Aslău. „Pe majoritatea colegilor îi cunoșteam dinainte, acum mă bucur că fac și eu parte din această familie frumoasă. Trebuie să recunosc că am ales Cermeiul și pentru că nu sunt probleme financiare. Echipa este și ea bună, eu zic că avem potențial de Top 5”, a adăugat noua achiziție a formației de pe Teuz.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button