UTA Arad

Aventura lui Celea la UTA s-a încheiat după numai 7 luni: „Am realizat că e greu să prind echipa și am cerut rezilierea”





Singurul fotbalist utist care a absentat de la amicalul cu Dinamo Pancevo din motive tehnico-tactice a fost Daniel Celea. Laurențiu Roșu a avut la dispoziție exact 20 de jucători de câmp, cât pentru două echipe, iar pentru fundașul central de 21 de ani acesta fost semnalul că – probabil – îl așteaptă un retur tot la „satelitul” din Liga 3-a. „Am realizat că e greu să prin echipa și am cerut rezilierea amiabilă a contractului. Aceasta s-a produs ieri și voi pleca acasă, la Filiași. Am primit deja câteva telefoane de la alte echipe, cele mai bune din eșalonul trei, dar nu am încă idee ce voi face. Sunt puțin dezamăgit acum, mi-a trecut la un moment dat prin minte să și abandonez fotbalul. Nu am nimic de reproșat nimănui, chiar le mulțumesc celor din stafful administrativ, tehnic, dar și colegilor pentru tot. În final, îi doresc UTA-ei să promoveze la finalul acestui sezon, pentru că merită”, ne-a mărturisit fotbalistul sosit în vara anului trecut de la Pandurii Târgu Jiu.

Celea a făcut parte din lotul UTA-ei deplasat la Oliva Nova, dar odată cu transferul macedonianului Mevlan Adili a ieșit și mai mult din calculele lui Roșu. În prima parte a stagiunii, puternicul fundaș central a jucat doar în repriza a doua a partidei cu Călărașiul și a fost integralist în partida de Cupă pierdută în „fieful” celor de la Becicherecul Mic. Asta pentru prima echipă, în timp ce la UTA II a fost mai de fiecare dată titular.









10 comentarii

  1. Nu stiu ce sa spun despre Celea. Mie nu mi-a displacut, insa acolo, pe postul lui, ii mai avem pe Gligor, Manea,Filaret si Adili. Sa acceptam ca tot ce s-a adus ca tineret de perspectiva a plecat, deci fie cel ce i-a vazut nu se pricepe, fie nu li s-a dat ca nici o sansa , preferandu-se concurenta celor de la Atletico, veniti la UTA. Este neproductiv sa aduci 1 an 4-5 tinerei,apoi sa plece…cum au venit, dar nu vreau acum sa dezvolt discutia. Astept un joc bun la Braila,care sa aiba consecinta un rezultat acceptabil

    0
    0
    1. Cata critica a capatat Nagy de la „analistii sportivi” ai Aradului (se stiu ei) ca nu-l promoveaza pe Celea…iata, acum nici Rosu nu a fost convins de el. (nu ca baiatul ar fi foarte vinovat de ceva, dar asa-i in fotbal, sunt perioade si perioade, poate vine si vremea sa, bine ar fi, sa aiba succes)
      Deci mai mucles cu opiniile de „analisti”, ca de aia are UTA antrenor, ca sa stie meserie mai bine ca voi, doctori, militieni si ce mai stiu eu ce.

      P.S.
      Imi aduc aminte ca ati dat-o in bara si cu Roman…ce reclama ia-ti tot facut, iar el nici macar la Sebis n-a putut prinde radacini…

      0
      0
  2. Nu vrei să dezvolți acum discuția și aștepți jocul de la Brăila. În cazul unei prestații slabe, vei începe ca întotdeauna să critici la greu echipa, nu?

    0
    0
    1. Mare dreptate ai Alex,acest momirlan cu ochelari de fund de sticla mereu își da cu părerea de uni alții dar pe meseria lui e praf și atenție vorbim aici de sănătatea oamenilor ,in schimb la tupeul lui grosolan crede ca se și pricepe la football! Ușor ,ușor va dați seama oameni buni cine-i acest așa-zis COSMIN……. de fapt aproximativ toți îl știți !

      0
      0
  3. Cosmin asta repeta obsesiv placa asta cu atletico, uitând că fără atletico acum UTA nu mai exista! La fel cum milițianul din Alba are o fixație cu meciul de la Brașov de care ne amintește la fiecare comentariu! Bafta Celea sa nu te lași de fotbal că ai calități!

    0
    0
  4. Ma, da tare va suparat Cosmin ! Poate ca in multe nu are dreptate, dar sa te legi de aspectul lui fizic, sau sa il critici pe meserie a cam prea de tot. Eu urmaresc acest site si nu am vazut ca el sa vorbeasca urat de altii care posteaza. Cit despre Celea poate ca nu s-a potrivit la UTA,

    0
    0
    1. Mai Radule ce ma ataci,(plus Peluzar…)cand eu prin 64 citeam revista Fotbal ,ziarul aradean Flacara Rosie,Sportul Popular,,,tu nu cred ca te jucai cu … in tarana sa-ti permiti cu alti analfabeti in fotbal sa ma critici !Poate vezi sub ce nume….. am enumerat in ultimul timp comentariile mele,deci eu ca si Cosmin stim prea multe… ca niste tinerei sa ne atace !Intreaba si tu pe fostii fotbalisti ai UTA-ei despre mine,dar regret ca am contrazis odata un nume de ziarist aradean caruia i-am spus ca nu are cunostinte despre fotbal nici cat praf s-a depus pe pantofii mei….Am iubit si jucatorii de la Vagonu,CFR Arad,CFR ITA Ar.Unirea Ar.Strungul,Motorul IMA Arad..si sunt prieten bun cu Lita Dumitru ,Paul Cazan+++++ poate M.Coras,Cura,Lucaci,Ov.Hategan….Foarte usor pot abandona UTA,dar daca de mic copil o iubesc.greu pot face acest lucru.Fa si tu un stadion prin relatiile tale,ca eu am facut si jucatorii lansati de Unirea A-I pot confirma.Intradevar am criticat pe Nagy ca numai cu el se putea pierde un asemenea meci la Bv,dar si unii fundasi utisti au contribuit la acel11 m. plus gafa lui Miron..!De se castiga atunci nu se pierdea cu Colentina si Becicherec..Hai UTA si sa vina italianul Piccioni fost la Poli Iasi !

      0
      0
  5. Daca Celea era bun pt. UTA., ramanea in lot dar daca Rosu a considerat ca sunt altii mai buni decat el ,atunci asta este sa nu se dezamageasca si sa continue profesia de fotbalist in continuare la alte echipe pt. ca are tot timpul sa confirme fiind un jucator foarte tanar.

    0
    0
  6. Un lucru-i clar: bine ca NU se pun antrenori din randul suporterilor…Intotdeauna exista doua tabere,care fiecare crede ca are dreptate.Totusi,n-ar strica putina decenta in exprimarea fata de…CEILALTI.N-ar fi rau sa nu uitam sensul acestui forum.Putem fi mai buni decat altii. Poate,zic poate, ca dreptatea-i undeva la mijloc.Pe o masa,unde ar putea fi niste beri;)Deh,repriza a3-a…
    HAIDE UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button