Arhivă articole

Brăilenii, puși în gardă de forța UTA-ei: „Întâlnim o echipă pregătită din toate punctele de vedere să promoveze în prima ligă”


După amicalul câştigat sâmbăta trecută în faţa celor de la Dunărea Călăraşi, jucătorii brăileni au primit liber duminică, iar de luni după-amiază lotul Daciei Unirea a revenit la antrenamente. În primele două zile ale acestei săptămâni, şedinţele de pregătire s-au desfăşurat la sala de forţă sau pe terenul cu gazon sintetic de la Luceafărul, urmând ca de astăzi jucătorii să se pregătească pe Municipal.

„Ploaia ne-a dat peste cap toate socotelile. Normal trebuia ca de luni echipa să se antreneze la stadionul Chimia, pentru că avem drept de folosinţă a acestei baze sportive până la 1 iulie, conform contractului pe care îl avem semnat cu Serviciul de Utilitate Publică, Administrare şi Gospodărire Locală. Dar cum terenurile au fost impracticabile din cauza ploii s-au găsit alte soluţii. De miercuri, jucătorii se vor antrena la Municipal în vederea jocului de duminică. Cel puţin aşa preconizăm”, a declarat Valentin Avramescu, preşedintele Daciei Unirea.

În prima etapă din 2017, Dacia Unirea va evolua pe teren propriu în compania echipei de pe locul al doilea, UTA. „Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni o echipă pregătită din toate punctele de vedere să promoveze în prima ligă, însă mingea este rotundă şi orice se poate întâmpla. Noi ne vom pregăti serios pentru meciul de duminică, încercăm să păşim cu dreptul în 2017”, a mai spus Valentin Avramescu.

Meciul dintre Dacia Unirea şi UTA Bătrâna Doamnă, din etapa a 22-a a Ligii a 2-a, prima rundă din acest eşalon fotbalistic în 2017, se va disputa duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.