Arhivă articole

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

CSS Avram Iancu s-a retras din Divizia A de handbal masculin!


În ultimii ani, parcă handbalul din Arad e blestemat să nu poată duce la capăt un sezon. Dacă fetele de la CSS Avram Iancu au spus pas devreme în acest sezon, acum şi proiectul băieţilor s-a dus naibii. În weekend elevii lui Cosmin Gabor ar fi trebuit să joace la Sibiu. Doar că pe site-ul FRH se arată clar: CSS Avram Iancu Arad e retrasă din Divizia A de handbal masculin, al doilea eșalon al țării.

Cine a luat decizia nu se cunoaşte, câtă vreme oficial apare doar pe pagina de internet a forului amintit. Doar că rămân alte şi alte regrete. S-a pornit atât de bine, cu entuziasm, cu băieţi dornici de a readuce sportul cu minge pe semicerc din Arad pe hartă şi chiar cu o victorie senzaţională! Acum însă totul e istorie…Din nou…Şi devine enervant şi greu de gestionat de către cei care încearcă însă să lucreze în folosul handbalului arădean.

Despre implicarea autorităților locale nu are rost să mai vorbim. Una au promis și alta (nu) au făcut. Rezultatul? Aradul handbalistic nu mai are angrenată nicio formație în competițiile oficiale rezervate seniorilor.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.