29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Gol la debut pentru Vîlceanu: „Nu mă pot bucura, aveam mare nevoie de puncte la Brăila”

Dintre cele patru transferuri ale iernii la UTA, doar două au debutat astăzi la Brăila, ambii din postură de titulari. Muntean a rămas pe teren tot meciul, evoluând ca mijlocaș stânga și fundaș dreapta, în timp ce Robert Vîlceanu și-a încheiat partida în minutul 51, când a fost înlcuit cu golgheterul Petre.

Fostul stelist și-a pus amprenta cu golul ce dădea impresia unui succes arădean pe Dunăre, dar Costel Roșu a întors partida cu o „dublă”. „Văd că mă specializez în goluri la debut, am înscris în vară chiar la întoarcerea la Steaua de la Voluntari. Din păcate, ca și atunci cu Iașiul, cât mai ales nu m-am putut bucura de o victorie a echipei. Azi a fost și mai trist, fiindcă aveam mare nevoie de cele trei puncte, sau măcar de un punct, pentru a rămâne pe locul 2, adică în obiectiv. Este clar că de acum înainte trebuie să câștigăm tot dacă vrem să ne întoarcem pe unul dintre primele două locuri”, spune fotbalistul împrumutat de la Steaua.

Vîlceanu a făcut pereche în atacul „roș-albilor” cu Marius Curtuiuș pe care-l consideră: „Cel mai bun vârf cu care am făcut pereche până acum în cariera mea. Se zbate mult, vine mereu la pase, pleacă spre spațiile libere, creează mereu culoare pentru colegii săi. Pasa de gol a fost perfectă, păcat că nu a contat la final. Poate doar pentru mine puțin, pentru încredere în meciurile ce urmează”.

Mijlocașul ofensiv care peste o lună va împlini 20 de ani a fost plăcut surprins și de susținătorii „Bătrânei Doamne” care au făcut 700 de kilometri până la Brăila. „Chiar nu mă așteptam să văd suporteri de la Arad în tribune, să bată atâta drum…Ne-au mai și încurajat necontenit, trebuie să facem tot ce ne stă în putință să-i facem fericiți pe ei, dar și ceilalți fani ai noștri, la finalul campionatului”, a adăugat Robert Vîlceanu.

Într-adevăr, 20 de suporteri ai Campioanei Provinciei au plecat încă de ieri după-amiază spre orașul de pe Dunăre la bordul unui microbus, iar azi au asigurat fondul sonor al confruntării de pe Stadionul Municipal din Brăila.

0
0
%d blogeri au apreciat: