28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Roșu: „Sunt supărat pentru că am început bine și am luat gol cu om în afara terenului. Erau trei puncte importante”

„Bătrâna Doamnă” a început cu stângul anul fotbalistic privit cu atâta speranță de suporterii arădeni, care ar dori ca din vară favoriții să se întoarcă acolo unde le este locul, în Liga 1. Utiștii s-au lăsat surprinși la Brăila de o echipă muncitoare și speculativă, iar rezultatul e pierderea a trei puncte ce ar putea cântări greu la finalul sezonului.

Laurențiu Roșu nu poate fi mulțumit de cele văzute azi, dar acuză și câteva episoade defavorabile teamului său, în special cel de la golul de 1-1, când Gligor era pe margine pentru îngrijiri medicale. „Sunt supărat, pentru că am început bine meciul și am dominat. Am înscris și am avut și alte ocazii, dar am primit gol când eram cu om în afara terenului, pe niște greșeli în lanț. Am început să avem probleme, nu ne-am mai creat așa situații bune, am mai avut câte ceva, dar nu am reușit să înscriem. Ne-au prins descoperiți și la golul doi, au început să tragă de timp și, cu toate că am făcut eforturi să salvăm măcar un punct, n-am reușit”, a menționat tehnicianul arădenilor pentru uta-arad.ro

Fostul internațional a vorbit și despre impactul acestei înfrângeri asupra luptei la vârf. „Erau trei puncte importante, dacă le luam rămâneam pe locul 2, un loc de promovare. Celalalte contracandidate au reușit să câștige, mă refer la Satu Mare și la Sepsi, era bine să câștigăm la Brăila. Dar luptăm în continuare, trebuie să pregătim cât mai bine meciul cu Reșița și să scoatem maxim”, a adăugat Roșu pentru aceeași sursă.

0
0
%d blogeri au apreciat: