UTA Arad

Arădeanul Munteanu s-a aflat pe lista de achiziții a UTA-ei, luni va fi adversar în tricoul Reșiței: „Am optat pentru jucători mai tineri”





Echipa fanion a Aradului a căutat cu insistență un fundaș și un atacant pentru întărirea lotului în această iarnă, iar în cele din urmă a apelat la doi fotbaliști străini. În centrul defensivei a venit Mevlan Adili, un macedonian de 22 de ani, dar asta după ce „roș-albii” au fost refuzați de câțiva români. Unul dintre ei a fost chiar arădeanul Cristi Munteanu, care se despărțise de CSM Râmnicu Vâlcea, dar – în cele din urmă – a ajuns la Metalul Reșița. „A fost una dintre variante, l-am observat, știam despre el. Dar, până la urmă, e pe finalul carierei, am preferat să mergem pe mâna unor tineri de perspectivă”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

Adevărul este că fundașul de 36 de ani nu s-a arătat încântat de o revenire acasă, atâta timp cât partenera sa de viață locuiește aproape de București. Munteanu s-a lansat la West Petrom Pecica și a jucat sezoane bune în Liga 1, în tricourile echipelor FC Bihor, Poli Iași, FC Brașov sau Viitorul Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button