UTA Arad

Arena „Otto Greffner” a fost omologată cu 1380 de locuri! Clubul UTA a dat detaliile pentru transportul fanilor la Șiria





Descinderea matinală a lui Cristian Petropulos, ca reprezentant al Comisiei de Omologare din partea Federației Române de Fotbal, la stadionul „Otto Greffner” din Șiria a avut final fericit pentru UTA. Președintele Asociației Județene de Fotbal Alba, dar și experți ai Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgențe au dat undă verde pentru organizarea partidelor oficiale de Liga a 2-a pe arena de la poalele Cetății.

Singurul neajuns ce va fi, însă, remediat în weekend va fi cel al montării unei tabele de marcaj, „oficialii” grupării arădene căutând în continuare cea mai bună formula. Totodată, capacitatea la care s-a ajuns după mutarea tribunelor mobile de pe „Motorul” este de 1380 de locuri, abonații urmând să aibă loc asigurat la așa-zisa tribună întâi, de deasupra vestiarelor.

Dar toate detaliile pentru transportul și accesul fanilor la partida de luni, 6 martie (ora 15), împotriva celor de la Metalul Reșița, le-a dat Claudiu Drăgan,  directorul de competiții al „Bătrânei Doamne”.

*  Transportul tur-retur al tuturor spectatorilor pe ruta Arad-Șiria-Arad este gratuită

* Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării „Mimoza”, de la Podgoria, începând cu ora 13:30. Ultimul autocar pleacă la ora 14:00

* Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului din Șiria. Primul pleacă la ora 17:00, iar ultimul la 17:15.

* La intrarea în incinta stadionului, posesorilor de abonamente li se va aplica, pe abonament, locul rezervat în tribuna stadionului „Otto Greffner”.

* Cei care doresc să-și achiziționeze bilete o pot face la casieria stadionului din Șiria

* Meciul cu Reșița este ultimul la care sunt valabile biletele vândute la pachet, în etapa a XVI-a din tur, cu Poli Timișoara.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button