UTA Arad

Stoica avertizează UTA: „Nu vom arăta ca o echipă de pe ultimul loc, vom juca deschis pentru puncte”. Rufă: „Arădenii favoriți la locul 2”

Metalul Reșița a stat pe puncte în etapa în care „Bătrâna Doamnă” claca neașteptat pe Dunăre, contra Brăilei lui Pânzaru. Gruparea cu nume bănățean, dar cu domiciliul la Snagov, debutează la Șiria în noua formulă de echipă, una serios îmbunătățită față de prima parte a campionatului.

Cristian Munteanu, Florin Pîrvu, Octavian Vasle şi Mihai Dina, toți de la CSM Rîmnicu Vâlcea, Valentin Lupu (ex ACS Berceni), Alin Pătraşcu (ex. Unirea Tărlungeni), Vlad Ignat (ex. FC Braşov), Daniel Stanca (ex. Înainte Modelu) şi Alexandru Dan (ex. Pandurii Târgu Jiu) sunt transferurile realizate de Cătălin Rufă în această iarnă. „Cel puțin jucătorii cu care am mai lucrat la Vâlcea au fost ușor de convins să vină la noi. Ne cunoșteam, știau că sunt un om ambițios și că-mi doresc să ajung departe cu acest club. Dar, toți cei nou veniți au calitate pe posturile lor, suntem mult mai puternici decât în tur, iar acum nu mai avem nici presiunea rezultatelor. Suntem ca și salvați de la retrogradare și de aceea l-am rugat pe antrenor să impună un joc plăcut ochiului. Chiar sper ca meciul cu UTA să fie unul cât mai frumos, cu echipa gazdă favorită, dar în niciun caz câștigătoare dinainte. Sunt convins că vom da o replică bună, chiar dacă echipa adversă e una dintre cele mai bune din serie. Personal, chiar îi văd pe arădeni favoriți la locul 2”, ne-a mărturisit patronul reșițenilor de lângă București.

Și antrenorul Metalului o avertizează pe „Bătrâna Doamnă”, promițând o replică la înălțime. „Am văzut jocul UTA-ei la Brăila și mi-am dat seama că luni vom întâlni o formație solidă, dar încă neașezată cum trebuie. Am observat că jucătorii sosiți în această iarnă nu au intrat încă în jocul echipei, dar chiar și așa este clar că UTA va dori să ne bată cu orice preț. Le pot spune doar că nu vom arăta ca o echipă de pe ultimul loc, că nu ne vom baricada în apărare, ci vom juca deschis pentru puncte. Nu avem nimic de pierdut, ne pregătim de săptămâni bune pentru acest meci și vrem să debutăm cu dreptul. Obiectivul rămâne bineînțeles salvarea de la retrogradare, dar orice poziție în plus între noi și linie este binevenită. Constat, însă, că principalul obiectiv al multor cluburi în acest sezon este terminarea campionatului, dar pe noi nu trebuie să ne intereseze asta. Avem un lot bun, peste cel din toamnă și avem datoria să facem cât mai multe puncte”, a spus și Mihai Stoica, „principalul” Reșiței.

Acesta susține că Octavian Vasile, fotbalistul de bandă care le-a pus mari probleme utiștilor în ultimul deceniu indiferent pentru ce echipe a evoluat, este accidentat și nu va face deplasarea la Șiria, via Arad.

FOTO: ilfovsport.ro

 

 

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close