UTA Arad

Fără Curtuiuș și Burlă cu Reșița! Roșu ar putea opta pentru doi juniori în atac: „Să respectăm sarcinile tactice și să abordăm altfel meciul decât la Brăila!”





Vești proaste de ultim moment în curtea echipei fanion a Aradului. Marius Curtuiuș are o erupție pe corp, nu a participat la antrenamentul de azi și mâine va face analize pentru un diagnostic final. Bineînțeles, Laurențiu Roșu a trebuit să-l lase în afara lotului anti-Reșița pe al treilea marcator din lotul „Bătrânei Doamne”, după Petre și Muntean.

Oarecum surprinzător, antrenorul „roș-albilor” nu a apelat nici la Bogdan Burlă, punct fix la capitolul juniori în prima parte a sezonului. Probabil, evoluția mai puțin reușită a fundașului stânga la Brăila a cântărit greu, iar Filaret e pregătit să treacă în bandă. Asta înseamnă, că – probabil – cei trei juniori vor apărea doar de la mijlocul terenului în sus, cel mai probabil Jorza, Vîlceanu și Petre. Aceștia din urmă ar putea compune o linie de atac tânără, deși există și varianta Piccioni, cu alte permutări ulterioare în linia mediană.

Cu mențiunea că nici Polgar, Costin și Stahl nu au fost convocați, vă prezentăm lista celor 18 jucători aflați la dispoziția staffului tehnic al arădenilor: Miron, Barna – David, Manea, Gligor, Adili, Filaret, Copaci, Chindriș, Tănase, Jorza, Strătilă, Vîlceanu, Copil, Andor, Muntean, Petre, Piccioni.

Așdar, prima săptămână a primăverii din 2017 regăsește UTA în postura de gazdă pentru Metalul Reșița pe arena „Otto Greffner” din Șiria.Pauza de iarnă a venit cu modificări în ambele tabere, la mai multe niveluri, iar echipa arădeană rămâne concentrată la obiectivul ei.

Antrenorul Laurențiu Roșu indică nevoia unei alte abordări, care să șteargă orice amintire a primei etape din acest an. „Am urmărit amicalul Reșița – Pitești, mi-am făcut o idee despre felul cum joacă adversarii noștri. Au venit jucători noi, de la Vâlcea, jucători cu experiență, care au evoluat în prima divizie, dar noi trebuie să fim atenți la ce avem de făcut, să respectăm sarcinile tactice și să abordăm altfel meciul decât la Brăila. Sper ca suporterii să ne sprijine în număr cât mai mare și să ne ajute să câștigăm. Toate meciurile din acest retur sunt importante. Ne dorim să jucăm fotbal, să creem ocazii și să nu mai comitem greșelile pe care le-am făcut”, a subliniat tehnicianul roș-albilor.

UTA – Metalul Reșița se joacă mâine, de la ora 15:00. Pe sportarad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în meciul de la Șiria, dar partida poate fi urmărită în direct și pe Digi Sport1.

Formații probabile:

UTA: Miron – Muntean, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor – Vîlceanu, Petre.

Reșița: Vl. Ignat – Dănănae, Cr. Munteanu, Ciobanu, Val. Lupu – Rz. Petre, Buduroi, Fl. Pîrvu, Pătraşcu – Bortoneanu, M. Dina.

Vă reamintim că UTA pune la dispoziţia suporterilor, gratuit, autocare, de la Podgoria, din fața fostei cofetării „Mimoza”. Primul pleacă spre Șiria la ora 13.30, iar ultimul, la 14. Întoarcerea e prevăzută între orele 17 și 17,15.

FOTO: UTA Media Design

 

9 comentarii

  1. Mai nou în fiecare săptămână cade câte un jucător…Să fie ca urmare a contonamentului din Spania, unde majoritatea jucătorilor nu au fost obisnuiti până acum?

    0
    0
  2. Atentie, maine vom juca cu o echipa intarita, desi nu foarte antrenata. Cristian Munteanu, Florian Pîrvu, Octavian Vasile şi Mihai Dina, toţi de la CSM Râmnicu Vâlcea, Valentin Lupu (ex ACS Berceni), Alin Pătraşcu (ex. Unirea Tărlungeni), Vlad Ignat (ex. FC Braşov), Daniel Stanca (ex. Înainte Modelu) şi Alexandru Dan (ex. Pandurii Târgu Jiu) sunt transferurile realizate de Cătălin Rufă în această iarnă. Sa speram ca luni, dupa masa, la Siria va fi inceputul unei noi perioade bune, pentru UTA.. Nu pot intelege problemele medicale ( eruptie ?, piodermita ? , alergie ?) , la Curtuius. Ce a facut staful medical zilele astea ?

    0
    0
  3. Dastept este tu !, ca stai pe linga club si afli. Pina acum niciunde nu s-a scris asta ! ( ceea ce nu inseamna ca nu-i adevarat, desi rujeola e boala …copiilor)

    0
    0
  4. Dastept este eu ? :)) ai ucis limba romana Cosmine….
    iti zic eu din surse sigure ca are rujeola. Abtine te.

    0
    0
    1. Ignora-l, este doar un hater, un etern Gica-contra.
      Iti dai seama, are Marius o problema medicala si sare el, acest guru al medicinei ce trimitea copii calaului Burnei, sa ii ia la rost pe cei din staff-ul medical.

      Mai bine si-ar vedea de „borcanele” de pe nas si ar da dovada de intelepciune pentru ca prea mult rateaza oaziile in care poate sa taca.

      0
      0
  5. Se anunta un meci greu cu Resita,dar eu am toata increderea ca v-om castiga cu toate ca imi este frica de acest meci la cum s-au intarit cu jucatori buni echipa din Resita . Trei puncte sa fie pt. UTA. si atat.

    0
    0
  6. Nu sint „Gica Contra”, doar am raspuns la o postare. Le suport eu pe toate, doar sa bata UTA azi…Nu sint nici „ucigas de limba”, citeodata mai apas gresit o tasta, nu e …o crima… Stiu, exista unii, atot perfecti, atotstiutori, care nu suporta parerile altora. Sa fie …sanatosi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button