UTA Arad

Livetext: UTA – Metalul Resita 4-0. ˝Hattrick˝ a lui Petre care devine golgeterul ligii a doua





UTA – Metalul Reșița se joacă luni, de la ora 15:00. Pe sportarad.ro vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în meciul de la Șiria, dar partida poate fi urmărită în direct și pe Digi Sport1.

Formații oficiale:

UTA: Miron – David, Manea, Gligor, Filaret – Strătilă, Chindriș, Jorza, Vîlceanu – Copil – A. Petre. Rezerve: Barna – Tănase, Piccioni, Andor, D. Muntean, Copaci, Adili. Antrenor: Laurențiu Roșu.

Metalul: Ignat – R. Petre, C. Munteanu, Dima, Cioranu, Lupu, Radu, Pârvu, Oancea, Buduroi, Dina. Rezerve: Kololo – Matei, Bortoneanu, Paraschiv, Ciobanu, Radicof, Dănănae. Antrenor: Mihai Stoica.

Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) – Cristian Lucaci, Radu Despa (ambii din Baia Mare). Arbitru de rezervă: Rareș Vidican (Oradea).

Observatori: Ștefan Szilaghi (Satu Mare), Daniel Sabou (Zalău).

FOTO: Ciprian Petcuț

19 comentarii

  1. nu am vazut uta de multa vreme. astazi a jucat foarte bine. poate si adversarul a fost foarte slab. uta din ce a aratat azi, este mai buna decât echipele comunale din judetul ilfov – chiajna, voluntari. sa o tina tot asa.

    0
    0
  2. Galeria aradeana a fost extraordinara pe toata durata meciului,scorul de 4-0 e unul foarte bun,dar jocul utistilor a fost de calificativ,,Bun,,!Ma asteptam la un joc ,,pisica cu soarecelul,, dar in cateva momente descultii ne-au pus probleme si unii de-ai nostrii nu au fortat jucand la trecerea timpului….Dupa infrangerea din etapa trecuta suferita la Broasca Braila,urmeaza vineri extemporal la Mioveni si apoi ,,meci de care pe care,, in Siria cu brasovenii.Hai UTA !

    0
    0
    1. Galeria super.Rezultat O.K.
      Examenele doar acum incep sa vina .Trebuie recuperata restanta de la Braila.
      Din pacate nu legam pase,jucam foarte mult pe fund cu portarul iar Copil joaca aiurea,face faulturi multe si se cam da vedeta .
      As fi curios de o selectionata a ligii 2 cu un atac format din Petre si batranul Hadnagy-cum ar colabora in atac.

      0
      0
  3. Victorie lejeră, de moral. Băieții trebuie ținuți cu picioarele pe pământ, să nu mai repetăm ”episodul Brăila”.

    0
    0
  4. Victorie categorica,dar inca se mai fac greseli copilaresti in ceea ce priveste la ultima pasa,David sa fie mai atent la a da pase si sa nu se mai complice fara rost . Nu il inteleg pe Copil, care deja el stia ca are un galben luat si in continuare a facut 3-4 faulturi nepermise care il putea costa eliminarea,chiar Rosu nu vede acest aspect,noroc cu arbitru care a fost indulgent pt. ca in meciuri cu Mioveniul si Brasovul , arbitru nu te mai iarta. Nu stiu ce se intampla cu Tanase de greseste copilareste la niste pase simple de tot msi in acelasi timp ,foarte utile pt. coechipieri. Bravo Bravo Petre, mi-a placut , Valceanu bunicel, Stratila bun dar tine prea mult mingea complicandu-se fara rost, Piccioni nu a avut timp sa se acomodeze cu echipa , Jorza sa fie mai atent sa nu mai greseasca pase simple , Gligor bun, Manea bun, Filaret bun. In general echipa a functionat bine dar mai este de lucru !!!! Vine urmatorul meci foarte, foarte greu care sper sa il treceti cu bine !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Tu te-ai uitat la alt meci omule? Cand a luat copil galben? Halal suporteri de 2 lei nu e bine nici cand echipa castiga.

      0
      0
  5. Daca nici la 4-0 nu exista multumire,…. ba vad dstule critici,ce sa mai zic. Sigur uneori au lasat-o mai moale, dar nu uitati joi, urmeaza 500 Km, drum cu autobusul , apoi , vineri seara,meci la Mioveni. Eu as mai vrea sa vad astfel de 4-0 , -fara emotia rezultatului-si cu..nemultumiti. Una peste alta, atmosfera a fost faina, organizare buna,aer tare si curat , joc frumos, teren si stadion in buna stare, ploaia doar ne-a amenintat. La Mioveni va trebui sa facem tot ce putem si sa castigam,UTA are lot, are variante si , cind vrea joaca . Vineri seara trebuie sa vrea…!

    0
    0
  6. Dl. Cosmin, este multumire pt. aceasta victorie, normal,dar sunt unele aspecte negative in joc in care trebuiesc eliminate pt. ca daca nu le elimini cat de cat, alte echipe mult mai bune decat Resita, te taxeaza imediat ,vezi urmatorul meci cu Mioveniul apoi cu Brasovul acasa etc. Si criticile sunt bune, nu in sesul rau ci in sensul bun de a se vedea unde se geseste. Salutari.

    0
    0
    1. Dl Nelu, inteleg ce spuneti, eu insa am fost la meci, ( vreo 30de km, sint rapid de facut), la televizor esti mai..detasat. Am dat repede 2 goluri, nu s-a pus problema rezultatului. Am vazut si eu destule lucruri ma putin bune, insa , la 4-0 nu e cazul, ca rar avem scorul asta. Aveti dreptate, in alte meciuri o greseala mica, poate duce la infrangere. La Mioveni va veni ” momentul adevarului”, vom vedea ce putem, vom vedea de ce sintem instare, ca o a doua evolutie , ca la Braila, va fi greu de digerat. Dar, deocamdata, azi , noi ne-am facut meciul usor. Petre poate ajunge un jucator de clasa, daca parintii lui vor avea rabdare.

      0
      0
  7. „Si criticile sunt bune, nu in sesul rau ci in sensul bun de a se vedea unde se geseste. ”

    🙂 Parca il si vad pe Rosu luand nota de criticile voastre, el saracu’ nu vede, nu stie, noroc cu voi ca-l ajutati…hai, faceti-i echipa si tactica pentru urmatorul meci :)))))))

    0
    0
  8. Multumim lu falca ca a mai expulzat un brand din arad si acuma tre sa jucam la tara ca in orasul pe care la terminat daramand stadioane si distrugand sportul bine e maufland in fiecare cartier si stati linistiti ca pe arena motoru va aparea un nou kaufland nu teren de fotbal bine ca ne a scosc sa isi faca manevrele

    0
    0
  9. Asa este Alex,scuze, nu a luat Copil galben dar nu te supara pe mine,in loc sa isi vada de joc el face niste faulturi inutile platind niste polite adversarilor,l aspect care te pot costa serios la rezultat,riscand eliminarea ,mai ales in deplasare in care arbitri nu te iarta.Pai si daca vede Rosu,criticile referitor la joc,foarte bine sa vada ca sunt bune si astea !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button