Arhivă articole

Cermeiul sună trezirea pentru vizita Galdei: „Avem potențial de Top 5, dar trebuie s-o arătăm pe teren, prin rezultate”Una dintre surprizele prezentei stagiuni a Ligii a 3-a (seria a IV-a) s-a consumat chiar în runda secundă, când Cermeiul câștiga pe terenul Galdei, care de atunci a mai pierdut doar două partide. Gruparea din județul Alba va dori să-și ia punctele înapoi sâmbătă, mai ales că acestea ar ajuta-o să rămână în coasta liderului din Sebiș, dar cermeianii nu sunt deloc de acord cu acest scenariu.

Săptămâna nu a fost tocmai senină în curtea „alb-roșilor” după neașteptatul insucces contra Becicherecului jimbolian. „Am tot vorbit și analizat cu băieții ce și de ce s-a întâmplat să avem un joc mai prost și să nu scoatem nimic de pe terenul unei echipe abordabile. Poate, a fost și o greșeală de pregătire, în sensul că ne-am calculat puțin greșit pașii, fiind convinși că Becicherecul nu-și va rezilva problemele și va putea juca în prima etapă. Astfel, nu am ajuns foarte proaspeți la acel meci, suprafața sintetică pe care am jucat marea parte a amicalelor ne-a turnat și ea puțin plumb în picioare și asta a fost. Rămâne un eșec urăt, dar face parte deja din trecut. Potențialul echipei mele, unul de Top 5, este același, doar trebuie să s-o arătăm pe teren, prin rezultate”, spune Mircea Aslău.

Antrenorul formației de pe Teuz știe că echipa sa va trebui să arate o cu toul altă față sâmbătă (ora 15), odată cu Vizita celor de la Industria Galda, dacă dorește să debuteze cu dreptul în fața propriilor fani. „Trebuie să ne schimbăm jocul, atitudinea, tot ca să învingem o formația ca și Galda. Sunt, poate, printre cele mai omogene echipe din serie, contează pe destui fotbaliști experimentați, iar odată cu venirea lui Romică David de la Ighiu. Ar fi excelent să le luăm 6 puncte celor de la Galda, mai ales că de cele 3 puncte puse în joc sâmbătă chiar avem nevoie ca să privim în sus și nu în urma noastră. Totodată, nu avem voie să ne dezamăgim susținătorii, care vin în număr constant mare la meciurile noastre de acasă”, a adăugat fostul mijlocaș al UTA-ei. Acesta nu se poate baza în continuare pe Ionuț Ianc, unul dintre juniorii care au avut evoluții apreciate în amicale, dar încă nu a primit „verde” de la Federație să se legitimeze la Cermei, care ar fi al treilea club al sezonului, după Crișul Chișineu Criș și desființata Șoimii Pîncota.

După victoria dramatică obținută cu Cetate Deva, galdenii au urcat pe pozitia secunda în clasamentul C4, la 5 puncte de prima pozitie, dra nu se gândesc la promovare. „Avem parte de o intâlnire dificilă în deplasare, împotriva unei echipe ce ne-a învins surprinzător, în tur, la Galda. Nu avem ambiţii exacerbate, sau dorinţă de revanşă. Ne propunem pur şi simplu să ne facem jocul şi să luăm din acest meci ceea ce merităm. În situaţia actuală, din punct de vedere financiar, nici în cele mai optimiste vise nu ne gândim la promovare”, spune antrenorul „galben-albaștrilor”, Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro. Din efectivul Industriei vor absenta, sâmbătă, Frenţiu si Weiner – accidentati, respectiv Al Man (probleme personale). Și R. David se resimte după jocul din etapa inaugurală a returului, însă se speră în recuperarea sa integrală pâna la ora jocului. În condițiile acestor absențe, sunt sanșe ca în efectiv să fie inclus juniorul Daniel Davin, transferat de la Simeria.

Formații probabile:

Cermei: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Șiclovan, Nistor – Coșa, Diarra, Aldan – Bulza.

Galda: C. Ştef – Olar, Cioplântă, Haiduc, Boancă – D. Lupşan – G. Goronea, Costea, Cernea, Baghiu – R. David (S. Mureşan)

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.