UTA Arad

UTA și Brașovul încheie etapa a 25-a duminică, la „matineu”. Arădenii încearcă să lege un amical de lux pentru 25 martie





După victoria de la Mioveni, „Bătrâna Doamnă” intră în arenă pentru o nouă partidă extrem de importantă. La Șiria, ajunge FC Brașov, una dintre contracandidatele arădenilor la promovare, care a început modest anul și – practic – se va agăța cu toate puterile de un rezultat pozitiv în weekend. Mai precis, duminică, începând cu ora 11, meciul urmând a se vedea și pe micile ecrane la Digi și Dolce Sport.

UTA – FC Brașov încheie practic runda cu numărul 25, una extrem de interesantă, cu duelul de podium Juventus – Sepsi. Bineînțeles, camerele TV nu vor avea acces nici de această dată pe arena din Colentina, ci vor transmite meciurile de la Satu Mare: Olimpia – Afumați (vineri, ora 16) și Timișoara: ASU Poli – CS Mioveni (sâmbătă, ora 12).

Să mai spunem că pentru weekendul următor, conducerea „roș-albilor” încearcă să lege un amical de lux, cu una dintre prim divizionarele de top. Liga 1 se oprește pentru partida naționalei „tricolore” cu Danemarca, iar UTA are etapă liberă în Liga 2-a în urma excluderii din campionat a Șoimilor Pîncota.

8 comentarii

  1. Un meci cât un sezon, poate cel mai greu din retur. Să fim deștepți și concentrați, să ne facem jocul și la final să avem cu 3 puncte in plus, mai ales că dincolo, la Colentina, sunt aproape sigur că Juventus câștigă in fața separatiștilor.

    0
    0
    1. Ai dreptate , va fi extraordinar de greu , pentru ca la o infrangere brasovenii isi cam pot lua adio de la locul 2 . Vor trage cu dintii si cu ghearele sa paraseasca cu cel putin un punct terenul . Sper doar ca partida sa se joace doar pe teren iar arbitrii sa fie invizibili pe parcursul celor 90 min…

      0
      0
  2. Un meci foarte, foarte greu, pe care UTA. nu are voie sa rateze cele trei puncte in joc ,iar Sepsi sa ia bataie de la Juventus si atentie mare ca si Olimpia este pe urmele noastre. Geo, pana la arbitrii, trebuie sa le dam noi goluri pana behaie ,sa se faca Tantarul rosu de suparare !!! Oricum ,o sa avem mult de tras pana la promovare !!!

    0
    0
    1. Sa le dam , sa le dam …dar pana una alta eu as fi multumit si cu un 1-0 din penalty min. 90 , iaca asa sa crape de ciuda tantarul ( sa nu uitam ca si cu 1-0 suntem peste ei la rezultate directe in caz de egalitate )

      0
      0
  3. Am vazut inca odata faza golului doi al lui Hadnagy, se vade clar, OFSAID o jumatate de metru si culmea ,smecherul ala de arbitru de tusa era pe faza !!! Nu mai zic de faultul clar comis de jucatorul de culoare care ia bagat mana in gat lui ala de la Clinceni care s-a oprit ca tantalaul si nu a mai jucat mingea !!! Dar nu-i nimica ca ii tabaceste UTA. cat de curand la Siria !!!

    0
    0
  4. Doamne da ca UTA sa castige cu Brasovul,dar e greu si nu-l iert toata viata mea pe ,,fostu antrenor.,, dinaintea lui Rosu…caci in tur am luat o bataie de rasul planetei,dupa ce in min.90 era 2-1 pentru UTA !!!!!Daca atunci le-o trageam,Brasovul azi era pe la mijlocul clasamentului ,asa e viata grea cu creierul hainei de blana….!Oare ,,fostu,, cu cine tine ca in trecut a jucat si sub Tampa ?Suporteri aradeni creati o atmosfera sa tremure chilotii pe urmasii lui Adamache,Naghi,Pescaru…Hai UTA,ca acesta este meciul vietii voastre !Pe ei si pe mama lor !!!!

    0
    0
  5. Televizarea repetata a UTA-ei si a Brasovului lasa posibilitatea unor comparatii. Ei au citiva jucatori experimentati, Grigorie si Sburlea, in principal, care mi se par insa nepregatiti fizic, dar imprevizibili,macar o repriza, il au si ei pe Enceani, comparabil cu Valceanu, au portar bun,Iacob, zic eu sub Miron , ca valoare, aparare asa si asa. In meciuri decisive apare mobilizarea, care poate produce cresterea jocului. Din orice punct de vedere am privi, lot, jucatori exponentiali, antrenor, UTA sta mai bine, doar relatiile in fotbal, ale lui Talnar sau R Pascu sint peste cele ale conducatorilor utisti. La Siria, pe un teren acceptabil cred ca UTA va castiga, mai ales ca vor reveni Curtuius si Muntean, deci vor fi mai multe optiuni. Daca noi vrem fotbal de prima liga, apoi dumineca trebuie sa aratam, prin prezenta masiva si incurajari permanente ca vrem si putem asta. Eu zic ca UTA are inca 3-4 hopuri, nu usoare : Juventus, Sepsi, Brasov si Satu Mare, din fericire ultimile 3, acasa. Cu minim 9/12 puncte cu contracandidatele, mai ales victorii cu Brasov si Sepsi nu vad cum am putea scapa promovarea de pe locul 2. Hai UTA !

    0
    0
  6. Ioane,nu te grabi doar cu echipele enumerate de tine sunt cele mai importante !!! Eu sunt de perere ca, Toate meciurile deacum incolo sunt la fel de importante pana in ultima etapa care este cu Chindia, deci atentie !!! Noi deocamdata trebuie sa castigam cu Brasovul si dupa aceea luate pas cu pas toate echipele.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button