National SebisUTA Academie

Cojocaru: „Poate cel mai slab meci de când sunt la Sebiș, mi-e jenă” vs. Păcurar: „Dăruire totală, astfel de partide ne ridică nivelul”





Sebișul nu a scăpat de ce i-a fost frică, respectiv mobilizarea puștilor de la UTA pentru o prestație și un rezultat ce le permite să treacă cu bine și peste al treilea „val” al returului, chiar pe terenul liderului.

De cealaltă parte, Naționalul a fost de nerecunoscut, Călin Cojocaru fiind foarte dur în caracterizarea partidei. „Am făcut un meci execrabil, poate cel mai slab de când sunt la Sebiș. Cu atitudinea asta nu putem face mare lucru. Nu vreau să ne plângem de ceva, să dăm vina pe cineva, sunt antrenor și îmi asum fără prea multe discuții acest eșec. Le cer scuze suporterilor, mi-e jenă de cum am jucat, nu aveam voie să nu câștigăm acest meci. Din păcate s-a terminat egal, mai ales datorită faptului că nu am avut luciditate în fața porții, ba am mai ratat și un penalty. Am dus de multe ori mingea în careul advers, dar oaspeții s-au apărat bine și, repet, ne-a lipsit atitudinea. Mai avem zece etape în față, suntem încă pe primul loc și putem să ne revenim. Toate meciurile sunt grele, după două insuccese sunt sigur că la Deva vom conștientiza ce am greșit și vom avea altă atitudine”, a spus antrenorul – manager al grupării de pe Crișul Alb.

Utiștii au confirmat panta ascendentă pe care au început să urce în debutul lui 2017. „A fost un meci ce ne-a onorat, am jucat cu liderul și am făcut-o bine. Am avut o dăruire totală, astfel de meciuri cu echipe bune ne ridică nivelul. Împreună cu Dan Oprescu, am pregătit bine această echipă din iarnă și până acum, am adus fotbaliști pe care îi cunoșteam, avem o altă față și apar și rezultatele. Le-am spus tot timpul jucătorilor noștri că dăruirea, voința și automotivația lor face mai mult ca un antrenament. Astăzi s-a văzut acest lucru, suntem foarte mulțumiți. Am văzut jucători buni cărora le-am dat încredere și acum asta se vede în jocul lor. Nu dau nume pentru că toată echipa și-a făcut bine treaba. Noi, antrenorii, suntem foarte mulțumiți. Le transmitem felicitări pentru joc și, dacă eram mai atenți, puteam pleca cu trei puncte enorme de aici, de la Sebiș, puncte de care cam avem nevoie după pașii greșiți din tur. Dar, amintesc tuturor că pe noi ne interesează mai mult evoluția jucătorilor, în perspectiva promovării lor la prima echipă. Vom continua munca, îmbucurător este că suntem pe drumul cel bun. Și etapa viitoare acasă cu Ighiu vom da totul pentru un rezultat pozitiv”, a spus Cristian Păcurar.

În final, tehnicianul a ținut să le ureze baftă „alb-albaștrilor, dar și să le mulțumească spectatorilor din Sebiș, care au fost fair-play, chiar dacă rezultatul le-a fost nefavorabil favoriților. „Am sperat la toate punctele, astăzi, la Sebiș pentru că presiunea era la ei, având un obiectiv clar și pierzând etapa trecută la Reșița. Oricum, le urez din tot sufletul să promoveze, cred că merită și pentru acest public, venit în număr mare la meci și care ne-a aplaudat și pe noi. Pe această cale țin să le mulțumesc”, a adăugat Păcurar.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button