Arhivă articole

Punct câștigat sau două pierdute? Centrul de Excelență Târgu Mureș – UTA Under 17 1-1

Răspunsul la întrebarea din titlu îl vom afla mâine, odată cu vizita celor de la Miercurea Ciuc la Centrul de Excelență Timișoara. Dacă oaspeții nu reușesc să câștige, egalul UTA-ei de la Târgu Mureș nu mai e neapărat un rezultat negativ, deși arădenii au făcut tot posibilul să câștige azi.

Meciul se putea, oarecum, încheia încă din minutul 10, dacă Luca Bodri nu ar fi ratat două ocazii imense. Până la pauză, a mai irosit o oportunitate și Faur, pentru ca presiunea „roș-albilor” să crească și mai mult după pauză. În minutul 54 a căzut și golul, din capul lui Sabău, după cornerul bătut de Deta, însă „tricolorii” au egalat un sfert de oră mai târziu. Chiar pe final, Obrad și Gruiescu au scăpat doi contra unu spre poartă, dar primul a șutat în blocaj în locul unei pase pentru colegul său care putea îndeplini formalitatea.

„Chiar dacă, zic eu, am fost peste adversari ca număr de ocazii și prestație generală, trebuie să recunoaștem că nu am prins una din zile noastre bune. Am și ratat destul de mult, dar au fost perioade de joc în care nu am fost prea lucizi la construcție. Rămâne de văzut mâine, la finalul meciului de la Timișoara, dacă am câștigat un punct sau am pierdut două. Oricum, e clar că nu mai avem voie să facem astfel de pași greșiți dacă vrem să ajungem cu adevărat la turneul final”, a punctat Costel Bogoșel, antrenorul puștilor de la UTA, alături de Mihai Petcuț și Sandu Țamboi.

Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai – Deta, T. Bodri – L. Bodri (Obrad), Gruiescu, Petcuț (Covaci) – N. Faur (Al. Stan)a fost echipa aliniată de UTA Under 17 astăzi la Târgu Mureș.

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.