Arhivă articole

„Roș-albii” – puși în gardă de…fizicul brașovenilor, în schimb Grigorie afirmă: „Nu ne e teamă de UTA, ci mai mult de noi”

În cadrul etapei a 26-a a ligii secunde, UTA are parte de un nou meci de 6 puncte cu FC Brașov, una dintre formațiile ce nu-și ascund intențiile de promovare. Cadrul este arena „Otto Grefner” din Șiria, duminică dimineață, începând cu ora 11, meciul urmând să se vadă și la TV, pe Digi și Dolce Sport. Și pentru această partidă, transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit.  Autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, începând cu ora 9,30, iar ultimul – la ora 10. Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria între orele 13 și 13,15.

Laurențiu Roșu spune că a studiat echipa adversă în partidele cu Olimpia Satu Mare și Dunărea Călărași, iar concluzia este următoarea:  „Sunt puternici la faze fixe, au dat destule goluri aşa în special prin fundașii centrali, dar și juniorul Iacob, care a fost și el convoncat la naționala de tineret alături de Petre. Au jucători solizi, înalţi, deci periculoşi. În plus, urmăresc mult mingea a doua și joacă direct pe poartă, trebuie să fim atenţi. Nu am văzut meciul din tur, dar am auzit ce s-a întâmplat cu acele goluri înscrise de brașoveni pe final și polemicile legate de arbitraj”.

Din partea „stegarilor” nu a vorbit niciunul cu jucătorii de talie ci, poate, cel mai tehnic fotbalist din lot. Mijlocaşul Ştefan Grigorie spune că FC Braşov nu are decât varianta victoriei în meciul cu UTA. „Ne-a prins bine această pauză din campionat, am făcut antrenamente bune şi cred că suntem pregătiţi pentru acest meci cu UTA. Ţinând cont că am avut un start slab de sezon, suntem obligaţi să mergem la victorie la Arad. Nu are de ce să ne fie teamă de UTA, personal, îmi este teamă mai mult de noi”, a spus Grigorie pentru monitorulexpres.ro.

 

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.