Fotbal judetean

A fost rândul rândul lui Popa: Unirea Sântana – Glogovăț 3-0





„Roș-negrii” și-au luat revanșa după eșecul neașteptat din tur, profitând și de absențele importante ale trupei lui Dehelean: Goldiș, Ardelean și Negrea. Dacă etapa trecută, Capătă a fost în prim-plan cu o „dublă” de data aceasta, cel care a ieșit în evidență a fost Claudiu Popa.

Partida a fost într-un singur sens  încă din start și golul de 1-0 nu s-a lăsat prea mult așteptat. În minutul 10, Popa a tras în cros de la 23 de metri și Ciornei era bătut. 17 minute mai târziu, ex-ul Blănaru a pasat prea incet pentru propriul goalkeeper, același Popa a interceptat și a marcat pentru 2-0. De cealaltă parte, Cornea a fost periculos pe o contră și l-a remarcat pe Csurka, dar lucrurile s-au clarificat rapid pentru Unirea. De data aceasta, „decarul” a pasat pentru Josan, iar juniorul l-a bătut pe Ciornei din două încercări.

Repriza secundă a fost ceva mai echilibratîă, dar asta numai fiindcă Sântana nu a mai forțat prea mult atacul. Totuși, rezultatul putea fi și mai rotund, dacă lui Capătă nu i se anula un gol pe motiv de offside. Gazdele au terminat meciul cu cinci juniori în teren, iar pentru meciul cu Mailat îl așteaptă din nou pe teren pe „veteranul” Vuin, spectator la Barcelona – Valencia duminică seară.

Cu 6 puncte din 6, Sântana a rămas singură pe locul 4 și încearcă să atace podiumul. „Le spun mereu jucătorilor că depinde doar de ei cât de greu își fac jocul. Azi, văd că au înțeles mesajul și au tranșat soarta punctelor încă din prima repriză. Sigur, adversarul a avut ceva absențe importante, dar pe noi ne-a interesat mai puțin asta. Am reușit un nou meci consistent, nu ne rămâne decât să ne concentrăm etapă de etapă și să scoatem maxim. Mă bucur și că am terminat partida cu o echipă formată pe jumătate din juniori, e un aspect pozitiv pentru clubul nostru”, a precizat Dinu Donca, antrenorul „uniriștilor”.

Formații:

Unirea Sântana: Csurka – Toader, Peia (63 Paven), Istin – Mateiu (75 Marc), Bodea, Josan – Al. Ginghină (68 Bud), Capătă, Cl. Popa (80 Stanciu).

Glogovăț: Ciornei – Neag, Mariș, Blănaru, L. Avram – Danciu, Cornea, Doboș (78 Mekki), A. Gornic – Sumanu (40 S. Popa), Magdi (67 Chiș).

Arbitri: Radu Bîtea – Tudor Groșan, Flavia Dumitru. Observatori AJF: Adrian Apătean, Daniel Scridon









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button