UTA Arad

Roșu își apără jucătorii în fața criticilor venite din tribună: „Sunt conștienți și ei că au greșit, dar mai bine îi încurajăm, mai ales acasă”





Eșecul de la Șiria, cu Brașovul, s-a lăsat cu primele reproșuri la scenă deschisă din partea spectatorilor la adresa jucătorilor în „gestiunea” Laurențiu Roșu. Chiar și tehnicianul „Bătrânei Doamne” a avut „fanii” lui, dar consideră că atitudinea susținătorilor ar trebui să fie puțin diferită.

„Şi pe mine m-au criticat din tribună, dar atunci când pierzi trebuie să îţi asumi criticile. Unele sunt constructive, ne vom gândi ce am făcut bine şi ce nu, important este să nu mai repetăm greșelile. Eu, însă, spun că e mai bine ca jucătorii să fie încurajaţi mai ales acasă. Sunt jucători din Arad, cu toţii vrem ca echipa să ajungă în prima divizie. Dacă îi certăm sau le spunem lucruri urâte, dacă nu avem grijă de ei, atunci nu venim cu niciun plus. Dacă venim şi susţinem echipa e perfect. Noi ştim că nu am făcut un joc bun, jucătorii sunt contşienţi că au greşit, le pare rău, toţi erau afectaţi după meci. Pe de altă parte, ei trebuie să se concentreze la ceea ce au de făcut în timpul jocului, nu au de ce să audă în critici care să-i demoralizeze şi să-i deconcentreze”, a declarat antrenorul „roș-albilor” după confruntarea cu „stegarii” lui Țălnar.

Fiind considerat un antrenor destul de calm în comparație cu alți colegi, Roșu a avut un moment în care și-a cam pierdut cumpătul ieri. Era prin minutul 15, și, la una dintre deciziile neinspirate ale tușierului Szekely, a protestat îndelung, dând de pământ și cu „id-ul” prins la gât. „La început m-a enervat arbitrajul. La o fază, Petre a fost tras de tricou, s-a lăsat jocul să continua şi apoi a dat fault pentru ei. Doream să egalăm rapid și era normal să ne dorim să  scoatem maxim din orice acțiune. Arbitrii mi-au spus că așa au văzut ei acea fază, m-am calmat într-un final. Ce nu mi-a mai convenit a fost că în repriza a doua Brașovul a tras mult de timp, fără să pățească nimic. Asta e, noi am greșit în primul rând. Am luat gol prea repede și ne-am complicat jocul apoi”, a mai spus „principalul” UTA-ei.

34 comentarii

  1. din pacate la ce m-am asteptat la Siria se intampla respect pentru ce fac oameni acolo insa din pacate in jurul meu in tribuna erau niste persoane care au injurat non stop toti jucatori sunt niste betivi trimisi la origini si alte injuraturi greu de redat am intrebat pe uni din ei de ce injura, am primit un raspuns care m-a lasat cu gura cascata „ca asa vreau ei si de aia au platit bilet” le-am, zis sa numeasca trei jucatori de la UTA ei ii cunosteau pe Valceanu Chitosca Grigorie 🙂 daca nu ii cunosti de ce naiba ii injuri. In a doua repriza am fost cativa in tribuna care am inceput sa incurajam echipa ei nu aveau nici o treaba din pacate presiunea pe care o puneam pe Motorul nu va mai fi aici din pacate multi vin doar sa vada meciurile sa sparga seminte si atat ei sunt stelisti dinamovisti sau altceva Forza UTA.

    0
    0
    1. Perfect corect ceea ce spui , eu nu am fost la meci nefiind in localitate, dar fratele meu a fost , si exact aceeasi problema a remarcat si el , niciodata atmosfera si presiunea pe adversar nu va fi ca pe Motorul, iar taranii doar atat stiu sa faca , sa injure si sa scuipe seminte

      0
      0
  2. Etapa viitoare cand UTA. sta, picam pe locul cinci datorita victoriilor brasovului si a lui Sepsi si Chindia se va apropia la trei puncte de noi !!!

    0
    0
    1. Cadem pe 4, nu pe 5…si de unde esti tu asa sigur ca Sepsi castiga cu Olimpia ? Mie mi se pare o echipa mult mai bine asezata cei de la Satu Mare , pacat – pentru ei – ca financiar stau foarte prost

      0
      0
    2. Si cum durerea mea se apropie Chindia de noi la 3 puncte ( chiar cu o victorie la Braila ceea ce nu cred ) , daca noi avem 45 pct , iar ei au 38 pct ?

      0
      0
  3. Cand ne-a ars buza mai tare sa castigam,a venit infrangerea si de ce ne-a fost frica n-am scapat cu UTA.Binenteles ca unii injura cand vad ca jucatorii nu-s instare sa traga 1 sut la poarta adversa si unii gresesc nepermis…dupa ce s-au aniversat ziua de nastere….!!!!!Oare Rosule nu e pacat ca s-au pierdut punctele cucerite la Mioveni si retinerea de la delegari a liniorului galatean Visan,caci fundasii utisti au gafat din nou si chiar in 10 oameni cei din Mioveni au marcat…Plangerile Miovenilui si Brasovului la CCA contra UTA-ei,au fost luate in seama si liniorii clujeni au respectat ordinele primite la delegare….UTA e un fel de ,,pomul laudat,,si poate claca cand nu te astepti,doar o victorie in Colentina ne mai da sperante si cat mai multe victorii afara,altfel ajungem cu UTA pe la locul 5.Ar fi bine ca sa batem toate echipele la Siria,dar cum joaca unii gen Valceanu sau Copil….e foarte greu sa castigam.Infrangerea din tur de la Bv v-a lasa mari urme in clasament si regretele vor fi mari la finalul campionatului.Va spun ca daca iar mergem la baraj,nu avem nici o sansa cu echipa din liga 1,chiar de ea se numeste Tg Mures ,Chiajna ori Pandurii.As spune mai multe Rosule,dar ai prea multe maini moarte in echipa…..UTA,trezeste-te !

    0
    0
  4. Dezarmant rezultat ! Cind era nevoie mai mare, echipa s-a prezentat lamentabil. Miron, care ne-a ajutat de atatea ori, a luat primul gol, visand, apoi Filaret a mai aratat ca nu poate juca pe stanga, si nici nu are viteza. Trebuia inceput cu Curtuius, cu Andor , si poate fara Valceanu,ca,m imprastiat, dar..asta a fost. Parerea mea este ca locul 2 s-a cam dus, sau in orice caz, acum depindem de greselile altora, iar pentru locul 3, avem reguia invatata de anul trecut. Am impresia ca sint citiva care stiu ca nu au fata de prima liga si le place in B. In plus, primavara asta impresia ca Stratila nu a produs mai nimic e reala. Asta este, unii injura, altii tac suparati, cei mai multi sint fericiti cu ceea ce avem. Inexplicabila infrangerea de 6 puncte,,proasta mobilizare si impotenta ulterioara. Si Rosu prea a schimbat echipa cam aiurea, in fine asta este…

    0
    0
  5. Rosu la ce coditii de pregatire ai avut in aceasta iarna si la ce lot de jucatori ai si sa termini in afara podiumului esti varza bubuiala asta am jucato si cu roli da cu el am ajuns la baraj cu tine nu prea se vede nici barajul asa ca valiza si la gara

    0
    0
    1. Exact …si poftim dumneata in iarba , ca e plina lumea de antrenori si experti in toate cele. Cand acelasi antrenor ne-a adus 25 din 27 puncte posibile era Guardiola , acum ca echipa trece printr-un moment greu e nea Ion de la tara . Daca era dupa tine si Luis Enrique trebuia demis dupa 0-4 cu PSG , corect ? Judecati un antrenor la final cand se va trage linie nu dupa o victorie spectaculoasa sau o infrangere catastrofala , dar e plina lumea de specialisti care mai de care mai cu mot

      0
      0
        1. Sigur.. si cand am avut 7 victorii si un egal din 8 meciuri, tot mai slab decat Roly era? Asa-i? Mai da-ne pace cu parerile tale, ca nu ajuta la nimic bun.De suporteri „de rezultat” n-are UTA nevoie..

          0
          0
  6. Am pierdut , asta e ! Nu ne-a ieșit nimic ! Da nu am pierdut cu Barcelona ?!?!?! Nici brasovul , nici sepsi nu sunt Barcelona sau Real !!!!!! Credeți ca o sa meargă șnur si nu mai pierd si ei puncte ???? Meciuri mai sunt destule ,si puncte puse in joc !!!!!! Singurul lucru de care m-a tem e sa nu intram intr-o eclipsa de forma !!!!! Sper sa nu ……. !!!!!!!!!

    0
    0
  7. Cine spune ca nu mai sint sanse la locul doi se inseală, iuventus tre sa joace cu brasov , brasov cu sepsi ….dar la cita pofta de joc au unii gen copil mare vedetă , e cam greu sa prindem locul doi !

    0
    0
    1. Dascale dar de ce il injurati pe copil atata ca el cat de cat a alergat sa zbatut. Dar de Petre ce spuneti ca nu a transpirat in 45 de min? Petre nu a deranjat un fundas central toata repriza. Credeti ca doar Copil poate sa joace. Intradevar sa jucat slab dar nu injurati un singur jucator ca nu e mesi sau ronaldo. Intreaga echipa au jucat prost. In rest voi sunteti niste carcotasi care vreti raul acestei echipe nu binele ca la victorii nu va vad numai la esecuri.

      0
      0
      1. Sincer nu il injura nimeni pe Copil dar pentru ce il pune titular cand Andor e mult mai bun! Copil plin de fite atat el nici cu colegii nu e Ok cat e de vedeta !!!!

        0
        0
  8. Oricum am intoarce situația asta, este rusinos să pierzi acasă in fața unei echipe care a făcut pregătirea de iarnă printre blocuri, in timp ce alții, nu dau nume, au fost la căldurică, in Spania…să nu mai vorbesc despre deplasările cu avionul, să nu obosească băieții…sau despre preparatorul fizic…sau stabilitatea financiară..etc.O asemenea infrângere este foarte greu digerabilă, este de ințeles, mai ales că ieri NU am jucat fotbal.

    0
    0
  9. Da GEO, ai dreptate, m-am grabit eu, la 4 puncte vine Chindia de UTA. daca castiga sambata la Braila si cred ca are toate sansele sa castige. Sepsi bate sigue pe Olimpia dupa infrangerea suferita la Juventus , Mioveni castiga acasa cu Balotesti si se apropie la un punct de UTA. Deci prin aceasta infrangere ,misiunea de a promova direct fara baraj este dificila rau de tot si va trebui pe langa meciurrile care au mai ramas de jucat ,care trebuiesc castigate,suntem obligati sa depindem si de jocul rezultatelor in favoarea noastra .

    0
    0
    1. De jocul rezulatelor depindem doar contra Brasovului , important e ca incepand de etapa viitoare noi sa facem cel putin un punct mai mult ca ei , de restul echipelor depinde DOAR de noi

      0
      0
  10. Pe masura ce scad sansele unora de a fi pe podium, va scadea si interesul lor de a juca cu mult efort , asa ca eu cred ca UTA si-a cam compromis sansele la locul 2. Oricum mai sint destule meciuri, s-ar putea retrage Braila, sanse ar mai fi, dar depindem, in primul rand, de altii, si mai ales va trebui sa jucam teribil. Ca o prima conditie ar fi sa batem in Colentina. Nu caut tapi ispasitori, dar sint vreo doi mai vechi care nu pun osul, iar Vilceanu nu este peste altii. Filaret pe stanga nu este decit o solutie de avarie. Andor si Curtuius nu ar trebui sa lipseasca in min 1. Ca o parere nici Sepsi, nici Brasovul nu sint mai bune dar organizarea clubului e mai buna, cu tot ce depinde : lot, teren, arbitri etC. Ma cam tem ca vom repeta finalul anului trecut, adica …vom pierde frumos, din nou barajul.

    0
    0
  11. D-le L.Rosu te-am crezut un antrenor mai bun,dar observ ca nu cauti sa gasesti 2 palugi tinere si cu viteza, pe care sa-i formezi ca fundasi centrali,caci de la acestia ti se trage arbitrajul anti-uta in urma goluiui anulat eronat marcat de Ayza si a reclamatilor conducatorilor din Mioveni si BV..In proportie de 90% locul 2 e pierdut caci BV primeste bani de la patroni locali dupa succesul la UTA,iar locul 3 cred ca e al Miovenilor ori chiar covasnenilor.,dar locul 3 rateaza promovarea la baraj !Laurentiule analizeaza meciurile cu gafele utistilor si i-a masuri,caci cu astfel de joc si cu jucatori fara valoare nju vei promova niciodata.Baga pe Stahl,ca ala mic…ne omoara si puteti sa-i reziliati contractul ca nu e pierdere …Ca antrenor d-le Rosu,spun ca Talnar te-a facut si rade de UTA si tine si poate se lauda ca TE BATE la orice ora din zi ori noapte.Acum ai pauza 2 saptamani sa bagi material in limitatii tai,care stiu ca nu fac fata in liga 1 si joaca in halul asta.Ti -ai dat examenul d-le Rosu in meciul cu urmasii lui Adamache,Pescaru ,Gheorfi etc.Cred ca si acest campionat e unul ratat si astept sa ma contrazici !!!!!!!

    0
    0
    1. militianule…nu te dezminti….doamne cate alias-uri folosesti….foloseste unul si bun …la cat esti de cult , folosesti mai multe nume dar spui acelasi lucru..:)))))ai si tu 2 clase ca trenul..:))) stai sa -ti amintesc nickname-urile astea:”n-are importanta”,”prea patimas”,”utist prea patimas”,:le are cu”,albautistul”,revino-ti militiene ca nu te baga nimeni in seama…savureaza pensia pentru care ai lucrat cu”onoare si demnitate”…

      0
      0
  12. Nu Rosu e de vină …nu avem lot de promovare ,uta bate echipele dela locul 5 in jos iar pe cele dela 1-4 nu le poate învinge ! Apropo Piccioni ce mai face ?

    0
    0
  13. Sustin ideea lui @dascalul, ca UTA are mari probleme cu echipele care stiu sa paseze si nu bubuie. Dar Rosu are partea sa de vina in acest esec cu Brasovul : Filaret jucase slab,sl la Mioveni, era clar ca in stanga nu prea poate, in pregatiri Rosu a jucat acolo cu Copaci ( scos din ecuatii), Vilceanu, pentru un gol usor de dat nu a mai fost scos din primul 11, Curuius si Andor trebuiau sa inceapa in primul 11, Adili pare mai bun in centru, la mijloc si Chindris, dar mao ales Tanase sau Jorza fac preponderent doar treaba defensiva. Ar mai fi destule de zis ( de ce nu mai da randament Stratila, sau Copil ?), dar ma opresc, pentru ca oricit as aduce argumente in teren joaca jucatorii, nu antrenorul. In plus , din debut, cu Brasovul a fost o zi neagra, fara reactie. Avem dreptul sa fim suparati, UTA, de la schimbarea antrenorului, prima data , ne arata ca isi pune obiectivul sub semnul intrebarii. Pacat de aradenii si de cei din zona Crisului care au venit in numar mare si cu sperante la stadion. Nu e totul pierdut dar trebuie alta atitudine,alt angajament si echipa alcatuita pe principii de atac.

    0
    0
  14. Geo !!! De jocul rezultatelor, acuma depinzi de toate echipele care joaca contra brasovului,Sepsiului,Olimpiei, Mioveniului chiar si Chindiei si sa castigi cu Sepsi ,cu Olimpia, cu Chindia si bineanteles si cu toate echipele care mai sunt de jucat ,dar la cum se joaca de slab, greu de crezut ca v-om aspira la locul doi direct promovabil !!! Cum naiba de TANTARUL ala i-a mobilizat de a bagat carbuni in ei ca sa castige meciul asta de o importanta foarte mare pt. clasament si ai nostri au intrat cu frica mare de rezultat,lasandu-se dominati cu tot publicul care au venit la stadion si incurajandu-i tot meciul si totul a fost in zadar !!! Sa vedem urmatorul meci cu Luceafarul Oradea, in care va fi un meci la fel de greu pt. ca si astia au jucatori care fac diferenta pe teren si v-or veni sa puna capac UTA.-ei in drumul promovarii !!!

    0
    0
    1. Incurajat pe dracu’ , se vede ca esti departe de aici , atmosfera e la ani lumina fata de Motorul unde chiar la scor nefavorabil echipa era incurajata , aici de la 0-1 , au inceput cu injuraturile ( bineinteles exceptand galeria ) , dar in rest e adevarat e cea mai slaba partida in era Rosu . Un dus rece care nu mai trebuie repetat deloc daca mai vrem sa avem sanse la promovare

      0
      0
  15. Asa cred si eu ,cum sustine si Dascalu, UTA. la acest moment nu are lot pt. a promova,imi pare rau sa o spun dar asa este !!! La acest meci cu brasovenii, trebuia sa ii manance de vii pe teren si cand au inceput meciul, totul s-a inversat,brasovenii i-au macelarit pe teren. Nu se poate asa ceva, cand tu vrei sa promovezi si stiind ca acest meci este unul capital daca castigau se duceau la sase puncte de ei si luau o optiune foarte serioasa la locul doi s-au chiar locul intai !!! Cu spectatorii langa ei, trebuiau sa manance pamantul , nu sa se lase dominati ,pai Filaret,baiatul asta ,nu am nimic cu el dar pe vopsitul ala de Chitosca trebuia sa il tina pe partea lui nici sa nu miste in front, apoiiarasi Enceanu ia luat mingea la un duel unu la unu, pai cum dracu sa il lasi pe ala cu tupeu sa iti ia fata ,atat la primul gol cat si la al doilea,trebuiau tavaliti ca pe dracul !!! Sunt foarte suparat pt. felul cum s-au prezentat la meciul cu brasovul, pt. ca ei nu au nicio scuza ,pt. ca stiau ce ii asteapta si nu au jucat cum trebuia cu inima cu sufletul, au jucat cu frica !!!Totusi din toata echipa sunt cativa remarcati, in primul rand ADILI ,bun ,bataios, artagos,ca daca erau ca el toti coechipierii, UTA. castiga meciul,apoi Manea, Gligor, Andor si c-am atat ,dar este prea putin pt. a castiga un meci de o asemenea importanta !!! Unde esti tu DOMIDE, Broschovschi, Leac, Pojony, Vidac, iorgulescu, Coras, Axente, Tisza, Lereter, Kukla etc.

    0
    0
    1. …cam hazardat sa-i compari pe fostii internnationali ai UTA-ei cu actualii ei jucatori. Daca am avea acum jucatorii valorosi de altadata, nu ar mai sta la UTA ci ar juca la echipele mari de afara.

      0
      0
  16. Nelu daca intri pe liga 2.ro o sa vezi o declaratie interesanta a lui Iacob cum ca cei de la UTA inainte de meci le ziceau ca le vor da cu terenul in cap ceea ce pe brasoveni i-a ambitionat foarte tare avand niste jucatori cu experienta carora le-au starnit ambitii, exemplu cu ce ambitie a jucat Grigorie acest Iacob si alti. Daca citesti si cele declarate de Chindris care spune ca jucatorii sa fie mai umili inseamna ca la UTA exista asa un sentiment de superioritate asupra tuturor iar personal cred ca asta pleaca de la jucatorii gen SS caruia nu le mai ajungi la nas. La fel s-a intamplat si la Braila au fost jucatori la UTA care doar prin prezenta lor pe teren au crezut ca castiga meciul. UTA are lot de promovare de departe in continuare eu personal cred avem cel mai bun lot din liga 2 Brasov e cam langa noi insa Sepsi Olimpia si Mioveni au loturi inferioare. Noi in acest moment putem face 2 echipe de aceiasi valoare sa joace iar Rosu trebuie sa gandeasca echipa castigatoare asa cum i-a pedepsit pe Polgar si Burla ar trebui si alti senatori de drept sa cunoasca banca SS, Valceanu posibil chiar si Chindris care cu toate ca a fost injurat si ocarat de multi eu cred ca a fost printre cei mai buni de la UTA cu Brasov. Forza UTA

    0
    0
  17. Dl.Puiu din Sibiu, sa stiti ca eu nu am facut comparatie hazardata ci doar am spus ca unde este UTA. de odinioara cu marii jucatori si daca ar vedea ce se intampla in jocurile practicate de UTA. de azi, ar fi foarte tristi !!! Da CICO , am vazut declaratia cum ca le da cu terenul in cap brasovenilor,dar uite ca aroganta si-a aratat coltii impotriva lor si daca asa ar fi fost, de ce nu i-au luat cu fulgi cu tot si sa le dea cu terenul in cap si acuma vorbeam numai de laude asupra lor, dar nu stiu ce a fost in capul lor pe teren !!! Geo, zici ca unii spectatori i-au injurat in afara de galerie, dar trebuiesc si acesti spectatori intelesi, cand au vazut cat de slab s-au prezentat la acest meci,le mai sare dracii si lor cand vad ca se fac in continuare greseli flagrante si nu se inteleg intre ei pe teren, oare la antrenamentele de zi cu zi ce fac,nu vorbesc intre ei la cum trebuie sa circule mingea !!! Vine Luceafarul,echipa grea si daca nu se trezesc, chiar ca nu o sa mai avem nicio sansa la promovare !!!

    0
    0
    1. Un suporter adevarat isi incurajeaza echipa indiferent de scor sau prestatie ( aici e in principal sarcina galeriei ) , restul macar sa se abtina de la injuraturi daca altceva nu stiu sa faca decat sa sparga seminte . Stiu ca e dreptul lor platind bilet sa se manifeste cum ii duce capul ( in limitele legale bineinteles ) , dar din min. 10 de la 0-1 , tu nonstop sa fii slobod la gura nu mi se pare normal . Imi pare rau de atmosfera de pe Motorul , chiar cu terenul acela execrabil ( nu ca la Siria ar fi mai bun ) . Multumiri in acest sens inca odata organelor de partid…

      0
      0
      1. Nelu de suduieli tu nu ar trebui sa vorbesti nefiind acolo nu sti cum a fost citeste mesajul meu si o sa iti dai seama cum a fost. Omule erau acolo oameni care au injurat la prima greseala si scorul era egal 0-0 dar dupa 1-0 pt Brasov sau 2-0 a fost prapad. Corect geo daca spargi seminte spargele dar sa injuri nonstop jucatori si cei mai grav e ca nici nu ii cunosti mi s-a parut o exagerare deneinteles. Miron a fost facut de la incalzire betivule betivule si alte apelative l-am intrebat pe insul respectiv de unde stie ca Miron e betiv au fost impreuna la baute la care fiinta mi-a raspuns „ca i-a zis cineva”.

        0
        0
  18. Ei, nici asa sa injuri jucatorii in asa hal ,poate acei suporteri nu sunt fani UTA. si deabea au asteptat un pas gresit pt. a se exprima asa de urat !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button