UTA Arad

Aradul are admirația lui Stoichiță: „Mă surprinde entuziasmul unui oraș ce nu are niciun teren de fotbal”





Numit în funcția de director tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță e desori pe drumuri pentru a aduna date din toate colțurile țării. Ieri, a asistat la „trialul” de la Timișoara pentru completarea loturilor naționale Under 15, 16 și 17, la care au luat parte și 15 jucători din județul nostru, iar, astăzi, a privit de pe margine manșa întâi a semifinalei Cupei României la Under 19, dintre UTA și CFR Cluj.

La Arad, experimentatul antrenor a fost însoțit de Gheorghiță Geolgău, de managerul Departamentului de Scouting de la Casa Fotbalului și Florin Iacob, cunoscutul impresar timișorean. La finalul partidei, Stoichiță avea să surprindă un adevăr dureros, dar în același timp pozitiv pentru sportul-rege din orașul nostru.  „Am văzut și ieri și azi jucători interesanți, chiar i-am și notat pe unii dintre ei. Pe câțiva îi știam deja de la UTA, cei de la CFR sunt puțini mai mici, dar bunicei printre ei.  Dincolo de aceste meciuri de juniori, mă surprinde plăcut entuziasmul de la Arad. Adică e de apreciat ca într-un oraș în care nu există niciun teren de fotbal lumea este – totuși – atât de interesată de acest sport. Apoi, ca UTA să aducă un antrenor ca Laurențiu Roșu și să mai și ia jucători de la Steaua pentru a se bate la promovare este ceva extraordinar pentru Arad”, ne-a mărturisit directorul tehnic federal.  

La finalul partidei, Mihai Stoichiță chiar s-a îmbrățișat și a schimbat două vorbe cu Laurențiu Roșu, prezent și el în tribunele din Sânnicolau Mic. Cei doi au câștigat un trofeu de campioană a României pentru Steaua în sezonul 1997-1998, primul din postura de antrenor, iar actualul „principal” al UTA-ei, din cea de jucător.









5 comentarii

  1. sa nu uitam ca primul meci de fotbal oficial din romania sa jucat in arad pe stadionul vagonul din pacate am avut in arad 3 stadioane de ligile 1 si 2 cu gazoane mult mai bune cum au multe echipe din ligile 1 si 2 de acuma dar din pacate domnul ghita sia batut joc de noi si de tot tineretul sper sa ajunga acolo unde ii este locul….

    0
    0
  2. Nu e still meu,da’ acu’chiar m-am ENERVAT! Cica ,STATUL roman va FINANTA CONSTRUIREA -22 mil euro pt. 12.000 locuri-unui stadion de lux la Targoviste.Si acum ,sa incep:bagami-as” beep” in gura lu ‘ fLACA,sa-l „beep”in gura pa shafu’ motz, bagala-sh unde o stat 9 luni fara lumina (nu-I vorba de puscarie,pentru ca acolo e racoare si i-as dori sa stea cat mai mult).Imi cer scuze pentru limbajul care nu ma caracterizeaza(urmarire postarile mele anterioare),dar chiar m-am ofticat la citirea acestei informatii,a se vedea gsp.ro.In rest,
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
    1. da domnule – cj dambovita si primaria targoviste au dat terenul-care a fost preluat de la o unitate militara- asigura utilitatile si ministerul dezvoltarii da banii pentru stadion, pot spune ca va fi un complex sportiv. asa s-a facut si in teleorman, unde nu au o schipa in judet, dar au/vor avea(nu stiu precis) stadon modern. falca ce a facut? consiliul judetean ce a facut?

      0
      0
  3. Da domne, la Targoviste, autoritatile au decis sa se faca un stadion ca la Arad de lux ,de 12000 locuri si se va face,sper cu o firma de constructii care sa se miste repede nu cum face Falca care a pus o firma care se misca ca melcul, iar la anul Chindia va avea langa baza de agrement a Targovistei, un teren de antrenament sintetic cu dimensiuni normale. Alo !!! Domnule Falca, de ce la Targoviste se poate si la Arad nu se poate ca nu va place fotbalul !!! Dl. primar Stan ,la Targoviste cum poate sa faca si dumneata NU !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button