Alte sporturi

Doar o kenyancă peste Florea la „Timişoara 21K”





Duminică, pe un frig năprasnic pentru aceată dată a anului și un vânt foarte puternic, s-a alergat pe străzile din zona istorică a Timișoarei în cadrul primei ediție a semimaratonului SportGuru „21k”. Dar, pe lângă cursa supremă, pe distanța de 21,084 km, s-a organizat și un cros  de 10 km, dar și crosuri pentru copii, crosuri de 3 kilometri sau ștafete.

La întrecerea de 10km, Mădălina Florea, legitimată la CSU Arad și CAM Timișoara s-a clasat pe locul 2. Ea a fos cronometrată cu timpul de 38:18, fiind întrecută doar de Stellah Barsosio (Kenya – 34:54), pe ultima treaptă a podiumului urcând sârboaica Nataşa Culafic (Partizan – 39:43). În clasamentul general al probei, Florea, componentă a lotului naționale, a ocupat poziţia a 13-a.

Dintr-un total de 274 de sportivi aliniați la startul probei de semimaraton (21,1 km), TOP 10 a fost format exclusiv din sportivi din categoria Elite. „Hegemonia” întreruptă de Alin Bugari (EMS Arad), care s-a situat pe locul 11, el concurând la categoria băieți 30-49 ani. Acesta a trecut linia de finish după o oră, 16 minute și 32 de secunde, în timp ce următorul arădean în clasament (pe locul 16), Constantin Gabriel Mîneran, a oprit cronometrul la 120:39.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button