Fotbal feminin

Pas important spre promovare: Banat Girls – Piroș Security 0-6





Arădencele de la Piroș Security au câștigat într-o manieră clară, entuziasmantă, un adevărat derby de promovare în Liga I femin la fotbal. La Reșița, Gigi Cameniță a contat pe exact 11 jucătoare, iar acestea au făcut show împotriva unei formații gazdă ce-și punea mari speranțe în victorie. Dar, cu trioul Liheț-Bălaș (foto)-Olariu în mare formă, tabela s-a oprit la un 0-6 (0-2) ce ne scutește de alte comentarii.

Pentru amatorii de statistici să mai spunem că golurile au purtat semnătura Floarei Liheț (șuturi imparabile de la distanță), Andreei Balaș (acțiuni în viteză pe banda stângă), Melisei Olariu (gol direct din corner ca la Turnu Severin) și Paulei Danciu (reluare din interiorul careului). Din păcate, aceasta din urmă și-a și lăsat echipa în inferioritate numerică de pe la mijlocul reprizei secunde, dar reșițencele nu au găsit nici măcar golul de onoare. „Victoria este cu atât mai prețioasă cu cât a fost obținută pe terenul unei contracandidate directe la promovare și în exact 11 jucătoare. Din păcate, Adam nu avea viza medicală în regulă și nu a putut juca, dar am jucat ca o adevărată echipă și ne-am impus fără probleme. Au crezut că dacă jucăm pe teren sintetic vor avea un avantaj, dar a fost exact invers. Avem destule jucătoare tehnice, care, de altfel, au și făcut diferența pe tabelă. Chiar vreau să le felicit sincer pe fete, chiar și pe cele noi sau care au jucat mai puțin până acum, căci au demonstrat că nu degeaba fac parte din lotul nostru. Sunt trei puncte mari, dar lupta nu e gata. Mai sunt destule meciuri până la final, după meciul de duminică, de acasă, avem două deplasări destul de grele. Dacă ieșim bine și din acestea, ne apropiem cu adevărat de realizarea obiectvului”, ne-a declarat Gigi Cameniță, antrenorul formației clasate pe locul 2 în Liga II feminin la fotbal în primul an de existență.

Meszaroș – Bodnar, Liheț, Marcea, Muscă – Dobrea, Olariu, Lupei, A. Balaș – Danciu, Țânțar a fost echipa aliniată de Piroș Security în meciul restant din etapa a 8-a.

Clasament

FOTO: Ciprian Petcuț

 

4 comentarii

  1. Ca o parare personala , puneti undeva si clasamentul macar si etapa viitoare intotdeauna , sa stim si noi informativ situatia

    0
    0
  2. Alo, de ce dezinformati? Dupa site-ul FRF Piros Security se afla pe locul 2 in Liga 2 feminin, adica esalonul 3!!!

    0
    0
  3. Pai si cine a scris altceva? Am scris ceva de promovarea in Superliga undeva? Am scris Liga 1 feminin. Nu e clar?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button