Gloria LT Cermei

Aslău: „Rezultat dezastruos ce trebuie serios analizat”. Salarii blocate la Cermei?





După o primă repriză destul de bună, în special pe faza defensivă, Cermeiul a pierdut lamentabil derby-ul zonal de la Sebiș. Golurile au venit unul după altul în poarta lui Rusu, fără ca „roș-albii” să aibă replică.

E greu de găsit o explicație la cald pentru căderea bruscă din jocul nou promovatei, pe care însuși antrenorul echipei încearcă să o găsească. „Sunt dezamăgit și supărat după acest joc slab. În prima repriză, am fost destul de exacți în apărare, am avut câteva incursiuni în atac și nimic nu anticipa ceea ce urma să se întâmple. Nu-mi explic căderea din repriza a doua și faptul că unii jucători nu s-au ridicat la nivelul partidei. Este un rezultat dezastruos, ce trebuie serios analizat”, a spus Mircea Aslău, la puține minute după încheierea disputei de la Sebiș.

Întebat cum vede în continuare desfășurarea campionatului, fostul mijlocaș a adăugat: „Returul e greu și imprevizibi. Fiecare echipă din subsol poate urca după o victorie, noi de cinci etape nu am reușit să câștigăm și ne va fi greu în continuare. Vom juca acasă cu Ighiu, o echipă bună, incomodă și trebuie să strângem rândurile ca să scoatem maxim”.

Adrian Suslak nu a mai avut aportul de altădată la rezultatele bune ale echipei sale. De exemplu, în amicalul din iarnă, fundașul stânga împrumutat de la UTA a fost cel mai bun de pe teren, iar acum a ierdut lupta cu Săulescu pe bandă. „Nu știu, în amicale am jucat mai dezinvolt, ne ieșea aproape totul. Văd că în meciurile pe puncte sunt altă mâncare de pește. Chiar dacă nu pierdusem decât un meci până azi în retur, trebuie să recunoaștem că ne-au lipsit puțin și victoriile. Ele îți oferă alt moral, altă încredere. Pe de altă parte, nu trebuie să dramatizăm după această înfrângere, chiar dacă ne doare maniera în care ea s-a conturat după o primă repriză destul de reușită a noastră. Noi am dus clubul în situația asta, tot noi trebuie să-l scoatem”, a spus Suslak la final.

Din câte se pare, imediat după meciul de la Sebiș, Petre Bulza le-a comunicat jucătorilor că până nu vor strânge 10 puncte din următoarele partide, salariile le vor fi blocate. Rămâne de văzut dacă după analiza internă și în detaliu a partidei de azi, președintele Cermeiului va rămâne ferm pe poziții sau va mai coborî puțin ștacheta, având în vedere și faptul că se apropie Sărbătorile de Paști.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button