Fotbal judetean

Pragmatism semnat „Bebe” Mitu: ACS Socodor – Victoria Zăbrani, 0-1

Mizând și pe faptul că oaspeții sunt scăpați de griji și au o echipă în reconstrucție, gazdele și-ar fi dorit o victorie în partida de pentru a se îndepărta de zona nisipurile mișcătoare.

În prima repriză jocul a fost modest, au cam lipsit fazele de poartă. Doar Topai și Mitu au încercat poarta lui Vîrzov, fără succes, însă. În partea a doua s-a jucat mai bine, gazdele au fost periculoase în special pe contraatac, iar Molcuț a avut chiar și o bară în urma unei lovituri de cap, iar Bibarț o ratare importantă. Golul aveau să-l reușească vizitatorii prin „veteranul” Dumitru Mitu. În minutul 71, fostul mijlocaș al lui Panathinaikos a executat o lovitură liberă de pe stânga, mai mulți jucători au ratat intervenția, iar balonul s-a dus cuminte la colțul lung. În ciuda eforturilor de a reveni pe tabelă, Socodorul nu a găsit drumul spre plasa porții lui Irimia și, alături de „Vladi”, rămâne fără niciun punct în stagiunea de primăvară.

„A fost o partidă dificilă, Socodorul era  în foame de puncte și au o echipă arțăgoasă și ambițioasă. Le-am cerut băieților pragmatism, căci mă interesau mult cele trei puncte. Mă bucur că nu am luat gol, ne-am închis bine și am legat două victorii. E un rezultat bun, mai ales că avem încă probleme în omogenizarea echipei după ce în iarnă am adus mulți jucători noi. Și, totuși, ultimul sosit e Bebe Mitu, dar se pare că el, la ce experiență și chef de fotbal are, nu are nevoie de timp de acomodare”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Zăbrani.

Socodorul trece printr-o perioadă destul de proastă în special la capitolul efectiv. Buia și Maier au ales să meargă la Pilu, Deloreanu are probleme de ordin personal, iar Bibarț și Buia vor munci în Germania pentru o lună. „Sperăm, totuși, să contăm din nou pe Nădăban și mai căutăm ceva jucători liberi de contract ce ne-ar putea ajuta. Și azi am avut destul ghinion, deoarece am avut două ratări importante la 0-0, iar golul l-am luat la o fază ce nu anunța nimic. Singura parte bună este că nu ne-a întrecut nimeni în clasament chiar și după aceste patru înfrângeri, iar moralul vestiarului a rămas bunicel. Trebuie, însă, să începem să facem și noi puncte, mai ales că întâlnim în următoarele etape două formații de sub noi, Ineu și Dorobanți”, a spus Petrică Crișan, președintele „galben-albaștrilor”.

Formații:

Socodor: Vîrzob – Licker, Pîslariu (58 Mako),  Mariș, Gherheș – Șulea (70 Cristea), Purtan – Bibarț, Flueraș (83 Prescură), D. Ardelean (77 Buia) – Molcuț.

Zăbrani: Irimia –  Strango, Cati, Francescu, Dragu – D. Crișan, Corlățeanu (63 Rogojinaru), Zele – Topai (56 Olariu), Mitu (81 Iorgovan), Filip (90 Apostol).

Arbitri: Tudor Jurcă – Alina Mihoc, Dan Hanyecz

Observatori AJF: Răzvan Cadar și Marcel Vida

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close