UTA Arad

Kiss: „Un punct smuls pe terenul UTA-ei e ca și o victorie”





De la reluarea întrecerilor oficiale în Liga a 2-a, Luceafărul Oradea a pus la păstrare un singur punct în urma remizei interne (2-2) cu Olimpia Satu Mare. În rest, „roș-albaștrii” au înregistrat doar eșecuri și porneau clar cu a doua șansă și în disputa de azi, de la Șiria.

Dar, UTA nu a reușit să scuture plasa porții lui Goia, drept pentru care teamul de pe Crișul Repede și-a atins scopul. „Primul nostru obiectiv în acest meci a fost acela de a nu primi gol. De dat, am dat tot timpul, însă am și primit multe în celelalte meciuri. Noi am încercat să și câștigăm aici, dar până la urmă ne mulțumim și cu acest punct muncit. Până la urmă, un punct smuls pe terenul UTA-ei este ca și o victorie. Ceea ce am mai remarcat a fost faptul că Brașovul a jucat mai slab decât noi în urmă cu două etape și a plecat cu toate punctele, pe când noi am obținut doar remiza. Noi și azi am început cu patru copii în teren, pe parcurs a mai intrat unul, pregătim și noi sezonul următor în care aspirațiile vor fi altele”, a spus Alexandru Kiss la finalul disputei cu arădenii.

Întrebat dacă nu se aștepta mai mult din partea unei echipe cu aspirații la Liga 1, antrenorul Luceafărului a adăugat: „Chiar dacă a pierdut 5 puncte pe teren propriu, UTA păstrează șanse la promovare, pentru locul 2 sau 3. Totuși, prezența la baraj e cu cântec, e greu să treci de o formație de Liga 1. Dar, rezultatul de azi nu anulează șansele la promovare ale arădenilor”.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Sansele de promovare sint nule , jucatorii sa joace fotbal astia nu stiu un dribling , jucatori de k@k@o..de aceea am scris simbata ca poate facem doar un egal

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button