UTA Arad

Copil ar putea fi amendat după eliminarea cu Luceafărul, Manea stă și el la Afumați





După confruntarea de ieri, cu Luceafărul Oradea, pe lângă două puncte mari în zona promovabilă, „Bătrâna Doamnă” a pierdut și doi fotbaliști pentru următoarea dispută de campionat. Fundașul Alex Manea, cel care a amenințat de cele mai multe ori buturile lui Goia la capătul unor faze fixe, a luat cartonașul ce-l suspendă pentru deplasarea de sâmbătă, de la Afumați.

Acasă va rămâne, însă,  și Dumitru Copil, care și-a „procurat” două cartonașe galbene și implicit pe cel roșu pentru proteste. Unul dintre avertismente l-a luat după ultimul fluier al „centralului” Haidiner, fără ca antrenorul UTA-ei să știe exact ce a fost la mijloc. „Nu știu ce s-a întâmplat, dar, dacă a protestat, normal că va fi amendat. Dar, până nu aflu exact ce a fost acolo, nu pot anunța o măsură sau alta. Mitruț (n.a. Copil) mi-a spus în vestiar că nu a înjurat arbitrul, că nu l-a deranjat prea mult, așa că nu știm exact de ce s-a dat al doilea cartonaș galben și roșu”, a spus la conferința de presă de după meciul de ieri Laurențiu Roșu.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Copil egal Burla !!!!!! Atunci de ce sa nu joace împreuna la UTA 2 ??? Pina se lăsa de fotbal!!!!!!!!!

    0
    0
  2. serios e praf copil asta! niciodata nu am inteles de ce a fost vazut asta mare talent? e cel mult jucator de liga a patra

    0
    0
  3. Si mie imi place viata de noapte da copil asta deja exagereaza.sambata seara cu cateva ore inainte de meci era prin oras la Euforia.nici in liga 4 nu las tine in promotie .onoare ii e locu

    0
    0
  4. Am zis de UTA. ca joaca slab dar Sepsi a aratat ieri la Calarasi ca joaca si mai slab,asa ca batalia pt. locurile promovabile ramane in continuare deschisa . Mioveni ,vine tare din urma ,jucand vineri cu Chindia si cred ca nu are cum sa piarda acasa, poate un egal dar nu cred, deci meci de 1 solist.UTA. trebuie sa castige neaparat la Afumatori pt. ca altfel se c-am termina cu promovarea. Parca vad ca afumatorii isi dau sufletul pe teren ceea ce ar trebui facut si de UTA. . Meci de 1 x 2. Hai UTA !!!

    0
    0
    1. In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt injurile si jignirile aduse. Si nu de acum de la acest meci in general de cand a inceput campionatul. Si acest baiat care ma vazut in oras sa dovedeasca ca eu mam distrat inainte de meci…dascale tu ai copii? Te rog jigneste copii tai nu pe mine ca nu tu imi dai de mancare sau nu tu ma intretii pe mine. Nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu vreau sa intru in polimici cu voi. Respect suporterul adevarat al UTEI. A si inca ceva nu eu am scris comentarile la alt articol ci a fost altcineva cu cont fals si nu eu vam jignit si nici nu am sa o fac niciodata. Domnu Nelu targoviste te rog sa spui adevarul ce sa intamplat la targoviste de ce nu am dat mana cu tine? Mai mintit in fata ca nu aii scris jigniri asupra echipei ca e altul Nelu targoviste si dupa aceea ai recunoscut. Nu vreau sa fiu jignit injurat de morti de mama si sa ma faca betiv si sa scoateti aberatii ca ma vedeti pe nu stiu unde ca nu este adevarat. Atunci cand ma veti vedea sa veniti sa imi spuneti in fata nu pe aici sa vad ca scrieti. Cine crede in echipa asta sa creada pana la capat si asta transmit celui care este cu adevarat suporter la Uta nu tentativa care abia asteapta o greseala a echipei si dupaia sa jigneasca. Iar cu rosul luat la meciul asta sa va lamuresc si pe voi. La primul galben am luat pt ca arbitrul de centru a fost foarte conectat la joc incat nu face deosebire intre jucatori si ma confundat cu Andor in care mia spus ca eu am protestat si prima repriza in care eu am fost pe banca si iam spui lui ca eu abia ce am intrat la care replica lui a fost asta e. Iar la al doilea da recunosc mam luat de arbitrul de tusa in care eu ii spuneam lui ca a venit sa invete sa arbitreze si ca el nu vede la 2 metri de el ca este minge deviata in corner si ca nu a vazut penalti la Petre si ca auturile au fost tot invers. Injurii nu iam adresat doar dupa ce am vazut ca mia dat rosu atunci da lam injurat. Iar in rest toate cele bune si va rog nu ma jigniti de familie. Injuratima pe mine dar nu fam. Va multumesc.

      0
      0
      1. Copil dute la scoala sau spunei la sotia ta sa scrie in locul tau ca tu vorbesti cu noi?! Invata sa scri te rog dupa sa ne spui ca nu avem dreptate ca esti zero nu esti bun de nimic sincer !!!! Esti foarte obraznic cu toata lumea . O singura intrebare de ce esti plin de tine esti cumva un jucator cu valoare si nu stim????

        0
        0
      2. Mitrut tu esti fotbalist profesionist si singurul loc unde poti sa le raspunzi contestatarilor tai e pe teren,prin joc.. nu pe la garduri si nici pe site-uri de sport. Asta daca vrei sa fi auzit de toata lumea!
        Eu iti doresc succes!

        0
        0
      3. Bravo pt replica data Copile, ai dreptate mare! Succes tie, echipei si impreuna pt un vis! Cei care nu pot sustine echipa sa mai si taca un pic. Cu o victorie contra Sepsi suntem pe locul 2, Hai UTA!

        0
        0
  5. nu te jignim daca iti spunem ca esti slab si nu ajuti echipa! asta e adevarul! eu nu te-am injurat niciodata, iar familiei tale ii doresc tot binele din lume!

    0
    0
  6. Da Mitrut, asa este ,recunosc ca,dupa meciul cu Timisoara eu am scris ca a-ti jucat ca panaramele,bineanteles la nervi dar dupa aceea v-am laudat in celelalte meciuri. Problema este cum de Stratila, Miron,Petre, Burla, Tanase ,Rosu etc. ,cu care am vorbit cu ei si au inteles ca totul este la suparare si tu ai fost singurul care te-ai ofensat cel mai rau si nu ai vrut sa imi accepti scuzele sub nicio forma nici in ultima clipa cand autocarul a plecat din fata stadionului, ma-i ignorat regretabil ceea ce denota aroganta si marinimia fata de cei ce iubesc UTA. !!! Eu sunt de vina ca tu nu joci fotbal la valoarea si forma buna pe care ar trebui sa o la fiecare meci cand intri pe teren !!! Sa te vad la urmatorul meci cand ve-i avea dreptul sa joci cu Sepsi ca presa va scrie despre tine ca ai fost eroul meciului castigat de voi si apoi , jos palaria in fata ta.Ce, la Arad , cand nu joci bine pe teren, spectatorii,fanii, iti mai zic si cate-o vorba nelalocul ei dar asta nu trebuie sa te supere si ar trebui sa reflectezi asupra situatiei si sa te intrebi ,de ce mai tot timpul cand intri pe teren, nu dai randamentul pe care ar trebui sa il dai. Schimba-ti atitudinea si comportamentul fata de fani si totul va fi bine ,altfel tu singur o sa iti faci probleme in cariera de fotbalist. Sa traiesti. Hai UTA. !!!!

    0
    0
  7. UTA trece prin probleme dificile cum dealtfel trec toate echipele din tara asta nu inseamna sa atacati jucatori ci trebuiesc incurajati .Viata de sportiv nu e chiar asa de usoara de cum pare asa ca trebuie sa aveti rabdare cu jucatori si sa fiti alaturi la bine si la greu .fotbalul si sportul in general e ca in viata fiecaruia si necazuri si bucuri .Daca jucatori care fac parte din echipa inseamna ca au valoare dar cum am spus in fotbalul romanesc sunt multe probleme de ordin financiar in primul rand .Asa ca un suporter adevarat tine cu echipa indiferent de parcursul in campionat practic fotbalul este un spectacol.

    0
    0
  8. Nu ataca nimeni jucatorii dar vrem rezultate ca, le asteptam de ani de zile pt. acest club UTA. si nu se intampla nimic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button