UTA Arad

Marius Țucudean părăsește oficial UTA, după un monolog plin de reproșuri în ședința Consiliului Director





Ceea ce se știe de mai bine de un an de zile va fi certificat și în acte la CS UTA Bătrâna Doamnă, ONG-ul sub care (încă) funcționează echipa fanion a Aradului. Marius Țucudean nu se mai identifică cu proiectul demarat în 2014 și a decis să-și retragă cei patru reprezentanți pe care i-a avut în Consiliul Director. Oricum, omul de afaceri a încetat să mai finanțeze clubul fanion al Aradului de pe la începutul lui 2016, drept pentru care au și existat la un moment dat întârzieri salariale importante către angajați, antrenori și jucători.

La ședința de săptămâna trecută, Țucudean a avut un monolog plin de critici la adresa celor care conduc destinele echipei fanion. S-a constatat că mai mult de jumătate din angajații clubului, fie că vorbim despre „oficiali” sau antrenori, nu sunt agreați de fostul mijlocaș al „roș-albilor”. Cumva, Țucudean a pus o condiție de genul „ori eu, ori voi”, dar cererea a fost oarecum deplasată atâta timp cât clubul se descurcă și fără el de mai bine de un an de zile. Observând că este în minoritate, omul de afaceri arădean a acceptat să facă el pasul înapoi.

Așadar, Alexandru Meszar și echipa sa rămâne să se ocupe pe mai departe de destinele UTA-ei, având sprijin total și de la Suporter Club UTA. După vânzarea lui Dennis Man la Steaua, dar și încheierea unor contracte frumușele de sponzorizare, clubul a devenit stabil din punct de vedere financiar. Bineînțeles, un ajutor important vine și de la autoritățile locale pe bază de proiecte câștigate în sesiunile organizate la Primărie și Consiliul Județean.

32 comentarii

    1. Dacă iubea UTA, o salva din ghiarele lui Marțean! O putea face, evitând atîtea și atâtea discuții, scandaluri și interpretări.Care-o fi fost interesul?

      0
      0
      1. o parere … societatea lu gio si martian era un S.A. … trebuia sa vina alti privati cu bani, nu se puteau lua bani de la Primarie … si cum in afara de el, nu mai era nimeni potent finaciar sa intre, cum era sa o ia Tucudean singur?

        0
        0
  1. din cate imi amintesc dar s-ar putea sa gresesc Tucu s-a oferit sa preia datoriile facute de coate goale, cu conditia sa nu aibe alte pretentii…dar ospatarul de la central a avut doleante cu sase zerouri

    0
    0
    1. Insemna ca vroia si Tucudean asta sa ia pe bani de nimic UTA si pe urma sa faca o groaza de bani. Daca tinea la UTA o sponsoriza si acum ca e miliardar.

      0
      0
  2. Tucudean n-a mai dat niciun ban dinainte de meciul cu Sebisul din liga a III-a. Tot ce a facut in ultimii doi ani a fost doar un santaj la adresa lui Meszar care ne-a impiedicat sa schimbam numele in Asociatia Fotbal Club UTA.
    Tot Tucudean a fost cel care a dat clubul afara din sediul de la Gemi de pe Nicolae Titulescu.
    Relatia cu el a fost mereu dificila din cauza mofturilor, capriciilor si vendetelor personale.
    Pentru el toti sunt prosti, fraieri si incepand cu Dan Tapos, Sandu Gaica, Florian Voinea, Claudiu Dragan, Codru Gradinariu, Old Boys UTA, toti trebuiesc dati afara pentru ca asa vor muschii lui.

    Meszar a fost mereu singurul care a dus greul, banii pe care i-a dat Tucudean au fost doar maruntis prea putin pentru pretentii de investitor.

    Ar fi multe de spus insa nu mai are niciun rost. Imi dau totusi seama ca mereu a fost o cacialma, ca n-a existat nicio o oferta catre Martian, ca tot ce a vrut el a fost sa puna mana pe UTA pe bani de nimic.

    0
    0
    1. A avut totul in mana, a putut sa faca ce a dorit, n-a vrut. E ok, fiecare merge pe drumul sau insa hai sa fim corecti.
      Scenarita asta e ridicola, a avut paine ai cutitul in mana insa i se rupe de UTA.

      0
      0
  3. E bine de știut..Deci ce-i care-i cer demisia lui Meszar sa mai reflecteze puțin știu că nu mai are nici un rost sa răscolim trecutul , dar va întreb dragi peluzari, unde eram acum daca a-ti fi avut încredere în el în 2010?

    0
    0
  4. Aici a vrut sa ajunga meszar s-a folosit de Tucudean iar acum l-a inlaturat pt ca nu vrea sa imparta banii care vin pe juniorii ce urmeaza sa fie vanduti.Sa nu uitam ca Atletico fara Tucudean nu exista dar unii cand dau de bani uita de unde au plecat.Mai vb peste vreo 2-3 ani cand vor disparea (vinde) cei din generatia 97-98 pt care se stie ca s-a vrut manevra cu UTA BD.Interesul personal primeaza la UTA asta unde sant promovati doar anumiti jucatori (prietenii stiu de ce).Pt ei doar banii conteaza din pacate.Totul e afacere si nimic altceva.Asa ca nu va mai faceti iluzii ca cei ce conduc UTA BD tin la acest brand al Aradului ,ei is vad doar interesul personal si atat

    0
    0
    1. corect cu juniori sunt mult mai buni alți că sthal etc dar nu sunt promovați deși sunt peste sthal și mulți alți interesul propriu contează așa era la FC Bihor aveau loc anti fotbaliști că sponsorizau și uitați unde a ajuns bihoru acuma

      0
      0
  5. Se poate sa si publicati monologul lui Tucudean?
    Ca asa..din articol reiese ca suporterul de rand trebuie sa inteleaga faptul ca Tucudean e oaia neagra si nu e tomcai profi sa faceti asta. Poate o fi oaia neagra dar eu as fi curios sa vad si ce a spus.

    0
    0
      1. Serios? Asta-i sursa ta, o fituica pesedista? :))))

        „Diploma lasata de Bara pe care FRF nu o va recunoaste.” Uite, tot din cauza unei astfel de „diplome” a pierdut si ciobanul tot.

        Genul asta de oameni nu vor intelege niciodata puterea unui brand. Ei cred ca daca au bani sunt cei mai destepti si toti ceilalti sunt niste fraieri.

        Stim foarte bine ca omul nu da doi bani pe UTA. Daca pana acum era doar o banuiala, acum e o certitudine. Sa fie sanatos, nu mor caii cand vor cainii!

        0
        0
        1. ciobanul a pierdut doar numele, numai ce a anuntat FRF ca palmaresul si istoria este la FCSB … cred ca dupa ce promovam, FRF se va pronunta si in cazul UTA-ei si nu vor mai fi discutii …

          0
          0
          1. Asta e o aberatie, stai sa vezi ce o sa le faca Talpan care din ce se vede este un jurist foarte bine pregatit.

            Cel ce detine marca, detine si palmaresul. Asta este pozitia FRF inca de la scandalul Zambon-Poli Timisoara.

            Burleanu da dovada ca este un diletant, un papitoi care nu face decat sa dea si mai multe gloante contestatarilor sai.

            Este timpul sa ii ia cineva la puricat si pe cei de la FRF pentru ca prea multe gafe juridice au facut si prea multe abuzuri.

            0
            0
          2. @lucian pe mine ca suporter ce face acest Tucudean, ca vrea sa mai ajute sau nu financiar, nici nu ma intereseaza pentru mine aceasta este UTA ( este numele care cand il aud imi inveseleste ziua) pe care o iubesc, am iubito si o voi iubi toata viata. Acest om era mare prieten cu Falca pana mai ieri acum vazand ca PSD e la putere e mare pesedist ma lasi cu chestia asta. El nu mai da bani la UTA de 2 ani jumate nu mai apare pe tricouri pe nimic ( stim de unde a aparut marea lui suparare pe UTA cand nu dorea pe nimeni pe tricouri doar firmele lui) cum fara reclama poti aduce sponsori langa echipa ? dar cum zice peluzar daca omul are bani crede ca toti suntem niste oameni mici si el deasupra ca fara el nu am exista ei uite asa usor echipa merge mai departe cu sanse la promovare. @gigi corect atletico nu exista fara Tucudean insa nici marele fotbalist George Tucudean ( cel mai mare utist, dinamovist, mai apoi stelist si mai nou viitorist) nu exista ca fotbalist. Forza UTA victorie la Afumati!!!

            0
            0
    1. @Nick prietene unde a jucat Tucudean George la juniori, la Atletico prietene, eu aici nu ma refeream la UTA dar tu te bagi ca musca in … . in afara de a da in UTA de azi mai stii ceva?

      0
      0
    1. Nick eu am foarte multe amintiri cu UTA am si acum si sunt sigur ca voi avea si in viitor. Crezi ca dand numai cu rautati rezolvi ceva cei care suntem pro acest proiect o sa ne schimbam dupa cum vreti voi astia impotriva. Eu de exemplu daca vrei sa il accepti il accepti e hotararea ta si doar a ta. Care e cauza faptului ca doar dai in club, ce ai impotriva lui? Revenind la ce am scris mai inainte eu nu contest ca George a jucat la UTA eu doar am scris unde a facut acesta junioratul, bineinteles Atletico deci Marius Tucudean avea tot interesul sa sustina Atletico.

      0
      0
      1. Nu am nimic cu nimeni dar e fustrant sa speri in fiecare an ca se doreste promovarea LA aceasta echipa nou infintata cand de fapt ei vor doar sa isi vanda doar juniori si poate ca si EU as merge in tribuna sa strig hai uta daca as vedea ca merita dar dragi mei LA ei sunt doar interese si de aceea EU nu pot sa fiu de acord cu CE se intampla acum LA uta bd

        0
        0
    1. Nick, substantivele proprii, cum este si numele unui club de fotbal, se scriu cu litera mare. Iar prepozitiile, daca nu sunt la inceputul unei propoziti, se scriu cu litera mica. Doar vroiam sa scot in evidenta ca esti rau intentionat. Oricum ma bucur ca ai amintiri frumoase cu UTA, inseamna ca la un moment dat ai iubito! Sper ca intr-o zi sa revi la sentimente mai bune

      0
      0
  6. am si eu o intrebare din pura curiozitate, va asigur ca nu e una tendentioasa: juventus care conduce seria utei este oficial fosta campioana? ripensia timisoara este echipa care a invins odinioara pe ac milan? eu daca am bani si ma hotaresc sa infiintez o echipa in arad cu numele Gloria, pot sa zic ca este fosta vicecampioana din 30? au fost mai multe intrebari, dar mi-au venit instantaneu, pt ca vad ca identitatea UTEI inca e nelamurita! ar fi interesant pozitia federalilor fiindca aia este cea oficiala, spiritul si ce zic suporterii nu este recunoscuta de uefa sau fifa! eu sincer mi-as dori ca burleanu sa zica la fel cum a zis de echipa ciobanului ca e continuatoarea actuala UTA bd, dar ma indoiesc mai ales si in special pt faptul ca si-a inceput activitatea inainte ca UTA din liga a doua atunci, sa fie radiata de la frf, echipa care a fost recunoscuta drept continuatoarea atunci, in ciuda episoadelor salonta sau covaci..haideti dmnilor ziaristi sa lamurim odata pt totdeauna cu un interviu cu burleanu…ar fi interesant si un sondaj aici sa vedem ce cred cei care viziteaza acest site!

    0
    0
  7. 1. Nu vreau sa intru in polemica despre Marius Tucudean, ( si Dl Cosma) ,care a fost un jucator emblematic, la UTA, care a pornit proiectul UTA-BD 2.Se tot vorbeste ca UTA-DB a ramas pe mana lui d-lui Meszar, dar in ce calitate ? Ce functie are Dl Meszar la UTA-BD, dar la Atletico ?. Am informatii ca dansul negociaza transferuri si contracte. Nimeni nu prea stie clar ce fel de presedinte este Dl Voinea, ca dansul semneaza, ca „presedinte” ( sper sa nu regrete ….mai tarziu). 3.Deasemenea cer sa se publice lista actionarilor, precum si membrii CA actuali, si care au fost „cei 4 ai lui Tucudean” ? De ce atata secretomanie, la un club, la care, din ce stiu eu, grosul banilor, la UTA-BD sint…bani publici ?

    0
    0
    1. atletico si uta sunt organizatii non profit, nu sunt actiunari ci doar membri fondatori si membrii inscrisi ulterior si care participa la conducere ca un organ colectiv.
      nu conteaza cine sunt acolo, pot fi oameni care sunt bine intentionati, oricum nu au beneficii, nu au actiuni pentru ca nu sunt societati comerciale …
      cei care conduc direct sau prin intermediari pot castiga prin salarii daca se implica in activitatea executiva, pot deconta deplasari si alte cheltuieli permise de lege …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button