UTA Academie

Antrenament cu ultimul loc: UTA Under 19 – LPS Banatul 8-1





„Lanterna roșie” a seriei de Vest a campionatului Elite nu a emis pretenții contra „roș-albilor”, care au făcut un antrenament cu public în cadrul etapei cu numărul 20. S-a pus problema doar diferenței de scor, iar tabela s-a oprit la 8-1 (4-0). Țurcanu, cu o „triplă”, plus A. Bodri, Lezeu, Mager, Mandache și Savin au fost marcatorii arădenilor, LPS Banatul Timișoara marcând imediat după pauză.

„Am folosit și jucătorii care au evoluat mai puțin în ultimul timp și a fost preocupați în special de construcția jocului și faza ofensivă. Unele acțiuni au ieșit, altele nu, nu ne putem declara sută la sută mulțumimți în ciuda scorului mare. Rămânem cu un moral bun după acest meci, însă trebuie să recunoaștem că și adversarul a fost unul modest”, a spus Cristi Păcurar, antrenor al „roș-albilor”, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

Mureșan – Iova, Savin, Curta, Revesz – Brăniștean, A. Bodri – Mager, Vasile, Mandache – Țurcanu, plus Lezeu și Marica a fost echipa folosită azi de UTA Under 19 contra timișorenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button