UTA Arad

Petre: „Grupul puternic și unit și suporterii adevărați ne vor ajuta să depășim momentul greu”





Criza de rezultate a „Bătrânei Doamne” se suprapune pe forma ceva mai slabă a lui Sorin Strătilă și lipsa de eficacitate a atacanților. Marile așteptări îl vizează în special pe Adrian Petre, juniorul de 22 de goluri stagionale, care, de la ratarea acelui penalty cu FC Brașov, a intrat într-un mic con de umbră.

UTA nu a marcat nici la Afumați și după cel de-al treilea rezultat negativ consecutiv  a căzut de pe podium, deci în afara locurilor promovabile. „Într-adevăr, echipa trece printr-un moment mai dificil, dar să nu uităm că și în tur am traversat un moment de genul acesta. Și, a urmat o serie de victorii datorită grupului puternic și unit pe care-l avem. Așa se va întâmpla și acum. Cum mine în frunte, vom da 500% la fiecare meci, vom lupta până la ultima picătură de energie”, a ținut să precizeze Petre.

Utiștii, antrenori și jucători, au intrat în colimatorul unor suporteri, care și-au manifestat nemulțumirile prin comentarii în mediul online. „Aș vrea să-i rog pe cei care ne critică meci de meci, să vină sâmbătă la Șiria dacă iubesc UTA. De abia aștept să ne bucurăm împreună pentru o victorie importantă cu Sepsi. Doar alături de suporterii adevărați vom fi puternici și ne vom reveni”, a mai transmis atacantul de 19 ani.

Tot cel mai bine cotat fotbalist din lotul „Bătrânei Doamne”, în opinia transfermarkt.de, a dat un răspuns acid la microfonul Digi Sport. Întrebat de reporter la finalul partidei de la Afumați ce părere are despre nivelul campionatului în care evoluează cu UTA și dacă și-ar dori să plece mai sus, Petre a adăugat: „Orice fotbalist și-ar dori să evolueze cât mai sus posibil. Liga a 2-a e cum e. Nu pot să mă pronunț, fiindcă sunt alții care trag sforile acolo la Federație. Sunt un simplu jucător, ca mulți alții, care sunt bătaia de joc a Federației. Am auzit și sunt sigur de multe jocuri de culise pe care toată lumea le știe, dar nu vrea să le spună de frică”, a fost declarația utistului.

FOTO: Ciprian Petcuț









Un comentariu

  1. Teai si vazut transferat LA Genoa de asta nu mai joci nimic continua tot ASA si vei deveni mare fotbalist ca si fostul tau coleg man Denis man

    0
    0
  2. Sunt un simplu jucător, ca mulți alții, care sunt bătaia de joc a Federației-zice Petre. ….Deci din cauza Federatiei nu mai da Petre gol, de citeva etape. Sa fim seriosi , sa ne uitam in curtea noastra si sa ne intrebam de ce rezultatele la UTA I, la UTA II si la UTA II au fost cum au fost saptamana asta, si pe ce locuri stau singurele echipe ale Aradului. Sa nu ne amagim cu „echipele de juniori”, ca astia nu e sigur la ce nivel pot ajunge. Nu prea se vede valoarea si nici competenta in pregatirea echipelor clubului UTA. Fara suparare. Prea mult veetism, fara acoperire, la toate nivelurile, la UTA

    0
    0
  3. Cstigati voi sambata pe Sepsi cu un joc bun si fara emotii si totul se va schimba in privinta criticilor care vi se aduc !!!

    0
    0
  4. De ce oare la mai adus pe Piccioni la UTA., daca il tine pe bara de etape bune !!! Rosule, care este explicatia !!!

    0
    0
  5. daca a spus fraza aia la digi (eu nu am auzit) va fi urecheat de gradinaru care nu vrea sa deranjeze pe nimeni…daca ma intelegi ce vreau sa zic…

    0
    0
  6. Are doar 19 ani …fara o mare experientă , nu dela el se asteapta mult ci dela cei care au uitat sa joace fotbal !

    0
    0
  7. Lasati copilul in pace nu e vina lui , el la fiecare .eci are cite 2 jucatori care il tin dar nici unul care sa il sustina cu pase de gol..de unul singur nu poate sa castige meciurile !

    0
    0
  8. Numai jucatorii cu antrenorul stiu mai bine ce se intampla in bucataria lor ,de numai dau randamenttul pe care ar trebui sa il dea !!!

    0
    0
  9. Vă critică toți, mai moderat sau nu, pentru că sunteți și jucați la un club cu pretenții…nu are nimeni ceva personal cu voi, doar că așteptările sunt mari. Voi puteți răspunde foarte bine pe teren, să ne inchideți gura tuturor, incepând de la meciu cu Sepsi.
    Baftă !

    0
    0
  10. BRAVO DANE , AI PUS PUNCTUL PE I !!!!! Asa este, nu are nimeni nimic personal cu ei dar, trebuie sa inteleaga ca, joaca la un club cu pretentii si asteptarile sunt mari !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button