UTA Arad

Conducerea UTA-ei insistă pentru un gazon nou pe „Motorul”, Primăria se conformează în cele din urmă





Pe lângă vizita în vestiarul echipei, conducerea Bâtrânei Doamne a provocat și o ședință de lucru cu reprezentanții Primăriei în legătură cu stadiul lucrărilor de pe arenele „Francisc Neuman” și „Motorul”.

Dacă, în cazul noului stadion din Calea Aurel Vlaicu nu au făcut decât să constate că lucrările mai durează luni bune de zile, pentru stadionul din Aradul Nou s-au făcut sugestii importante. Din informațiile noastre, Primăria ar fi dorit să apeleze din nou la serviciile de „peticire” ale firmei GreenField Sport, dar conducerea UTA-ei s-a opus acestei variante. Se știe că firma orădeană s-a angajat în toamnă să facă practicabil terenul, dar jucătorii au jucat în mocirlă derby-ul Vestului, cu ASU Poli.

Prin urmare, se va opta pentru schimbarea totală a suprafeței de joc, însă fără promisiuni de genul tipurilor de gazon de pe marile stadioane. Iar, Ioan Ignat, succesorul lui Marin Dugăeșescu la șefia bazelor sportive din Arad, a promis că Primăria se va ocupa chiar în zilele ce urmează de decopertarea gazonului de pe „Motorul”.

Totodată, promisiunea cu cele 4.500 de locuri  rămâne și ea în picioare, lucrările începând timid la noile tribune.

Un comentariu

  1. Tipic , mincinos , urat , rusinos comportament al adimistratiei locale, dar promisiunile sunt de mult o unealta preferata pentru casa alba de la km0. Penibili.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button