UTA Arad

David s-a despărțit de UTA, jucătorii și antrenorii băgați în ședință motivațională





Ultimele rezultate nesatisfăcătoare ale echipei fanion a Aradului au provocat descinderea conducerii clubului în vestiarul echipei. După antrenamentul din această dimineață, jucătorii și antrenorii au aflat din gura șefilor că o victorie cu Sepsi înainte de Paște e imperios necesară pentru a nu se ajunge la măsuri pecuniare sau de alt gen.

De data aceasta, a fost o discuție motivațională, mobilizatoare, efectele ei urmând să le vedem sâmbătă, la ora 13.30. Bineînțeles, s-a pomenit de obiectivul clubului, promovarea, meciul cu Sepsi fiind de altfel decisiv în acest sens.

Pe de altă parte, există și o primă despărțire prematură la nivel de lot, fundașul dreapta Alexandru David, sosit vara trecută de la CSM Râmnicu Vâlcea. După ce a fost schimbat la pauza meciului de la Mioveni, fotbalistul de 26 de ani nu a mai prins nicun minut oficial în „alb-roșu” și a cerut dezlegarea amiabilă a contractului de joc. Răspunsul a fost pozitiv din partea conducerii, așa că Muntean rămâne deocamdată fără concurență pe partea dreapta a defensivei.

„Nu am mai fost dorit și am zis că e mai bine să nu încurc pe nimeni. M-am despărțit amiabil de club, le doresc foștilor colegi multă baftă în continuare și să-și îndeplinească obiectivul”, ne-a mărturisit David în urmă cu câteva minute.

Un comentariu

  1. Poate ne da Chindia o mana de ajutor si castiga acasa cu Brasovul !!!Ce bine ar fi , o sa ma duc sa vad un meci incrancenat in care nu o sa le fie usor brasovenilor la Targoviste !!!

    0
    0
    1. Halal conducere….. au intrat în vestiar. După meciul de la Brăila trebuia sa facă acest gest , poate câștigam cu Bv și Afumați. Și sa ne fie cu iertare , David a fost toată vina la insuccesele respective? ( nu sunt fan David).

      0
      0
  2. Intradevar dupa urechirea primita la Braila (unde Iedu s-ar fi laudat lui Frunza ,ca UTA n-are probleme cu salariile) jucatorii nostri trebuia amenintati ca li se blocheaza salariile si atunci poate ar fi luptat vitejeste cu brasovenii si afumaturile….!David nu a fost chiar asa de slab,fata de altii,,,,,.dar autogolul cu Juventus l-a facut mai mult rezerva.Daca nu batem pe Sepsi,trebuie blocate salariile la UTA d-je Gradinaru, ca sa puna osul….!Astept si o surpriza la RESITA din partea lui UTA 2 ..Hai UTA ,trezeste-te !

    0
    0
  3. Este mai bine pt. el ca s-a simtit sa plece pt. ca i s-au oferit o gramada de oportunitati de a fi titular de baza dar na fost sa fie pt. ca a gresit flagrant in multe meciuri in aparare si asta ia fost fatal !!! Urmeaza altii !!!

    0
    0
    1. efectele ei urmând să le vedem sâmbătă, la ora 13.30 ,,, adica DUPA MECI … meciul incepe la 11.30

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button