UTA Arad

Prime duble pentru utiști cu Sepsi și, dacă e cazul, triple cu Juventus





Discursul motivațional al conducerii clubului în vestiarul „Bătrânei Doamne” a venit la „pachet” cu un sistem de premiere cu adevărat…motivant. Astfel, utiștii au fost informați că prima de victorie la meciul de sâmbătă, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, se dublează. Asta înseamnă că, învingând principala rivală la locul 2 în clasamentul ligii secunde, fiecare titular va încasa automat câte 800 de lei, rezervele utilizate – 600 de lei, iar cele care rămân pe bancă, câte 400 de lei.

Totodată, Gligor et. comp. au șansa să treacă la nivelul următor, adică primă triplă în deplasarea de la București, cu Juventus. Asta înseamnă că fiecare jucător din primul „unsprezece” ia câte 1800 de lei, rezerva utilizată – 1350, iar cea neutilizată 900 de lei, în cazul în care arădenii bat liderul în Colentina. Dacă totul merge „uns”, cu Olimpia prima de acasă se înmulțește cu patru, cea de la Călărași cu cinci și tot așa. În caz că bat tot până la final, prima cu Chindia Târgoviște va fi de opt ori mai mare decât una normală.

Bineînțeles, sistemul de premiere este valabil doar în cazul victoriilor pe linie. Dacă șirul e întrerupt la un moment dat, iar echipa păstrează șanse de promovare în Liga 1, se reia totul de la început.

FOTO: Ciprian Petcuț

Un comentariu

  1. Felicitări conducerii! Dacă culorile nu iau motivat suficient pana acum….atunci măcar banii sa o facă! Sper sa se ajungă la 8 victorii consecutive și conducerea sa fie nevoita sa dea prime colosale pentru acest nivel! FORȚĂ UTA!

    0
    0
  2. Inca odata se dovedeste ca conducere VREA promovarea , iar cei ce sustin contrariul vorbesc doar sa se afle in treaba . Acum totul depinde de jucatori si antrenori sa si poata…

    0
    0
    1. Daca vroiau promovarea il împrumutau pe Man , și aduceau un play-maker la mijlocul terenului! Poți să promiti și soarele de pe cer, când e clar că nu putem mai mult cu Chindris și Tănase , că ne domina și afumatiul , iar noi ,,construim” englezește lunga și pe a doua!

      0
      0
      1. „Daca vroiau promovarea il împrumutau pe Man”…de unde stii ca nu sa incercat solutia, dar nu sa reusit ? Crezi ca ciobanul sta in pozitie de drepti cand vorbeste UTA ?

        0
        0
  3. Banii ca, banii ca, vorba aia, sunt foarte bine veniti pt. ai motiva la maximum pe jucatori dar, ramane de vazut daca si pot acest lucru de a castiga tot pana la sfarsit !!! Bine ar fi !!!

    0
    0
  4. Imi pare rau sa zic dar promovarea asta e dusa… de fiecare data cand ajungem la prime colosale jucatorii nu profita de ele… nu era mai usor sa bati braila si luceafarul decat sepsi si juventus?! Din cauza atitudinii (jucatori, antrenorul principal…) am pierdut aceasta promovare. Incercam si la anu!!!

    0
    0
    1. Inca nu e terminat campionatul, dar tu critici jucatorii pt. atitudinea lor ca au ratat promovarea. Dar oare atitudinea ta cum e? Dupa parerea mea nu avem nevoie de suporteri ca tine inainte de meciul cu Sepsi

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button