UTA Arad

Fără Polgar și David, UTA schimbă liniile pe banda dreaptă a apărării: „Mă folosesc de cei pe care îi am în lot”





În tur, „Bătrâna Doamnă” i-a folosit pe Norbert Polgar și Alexandru David pe postul de fundaș dreapta. În etapele rămase din acest campionat, niciunul dintre ei nu va mai juca în „alb-roșu” din motive diferite. Arădeanul e tot accidentat și are șanse infime să se pună pe picioare în următoarea lună și jumătate, iar David s-a despărțit amiabil de clubul fanion la începutul acestei săptămâni, încasându-și salariile în avans, mai puțin cel de pe luna iulie.

Este clar că prima opțiune pentru banda dreaptă rămâne Dumitru Muntean, fotbalist care – de altfel – a evoluat acolo în ultimele două partide. „Nu doar David, ci orice alt jucător când nu mai dă randamentul scontat e o pierdere. S-a înțeles cu conducerea pentru o desfacere de contract amiabilă, o să mă folosesc mai departe de cei pe care îi am în lot. Vreau să beneficiem la maxim de pe urma evoluțiilor lor. Cât despre David, el ne-a ajutat la un moment dat, sper să-i meargă bine la viitoarea echipă”, a spus Laurențiu Roșu, care mai are și varianta Mevlan Adili pentru postul de fundaș dreapta.

Astfel, Sorin Strătilă rămâne singurul brașovean din lotul Bătrânei Doamne și nu face un caz în despărțirea de concitadinul său. „Jucătorii și antrenorii vin și pleacă la un club de fotbal. A fost decizia ambelor părți să nu mai continue colaborarea, și jucătorul a dorit să plece să-și caute altceva. UTA nu stă în David, cum nici David nu stă în UTA. Toți trebuie să ne așteptăm la un moment dat că putem pleca dintr-un loc unde ne-am făcut treaba la un moment dat”, a spus și mijlocașul de bandă al „roș-albilor”.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button