UTA Arad

Suporterii „roș-albilor” au spus-o răspicat: „Dorința noastră este să ne întoarcem acasă!”

Chiar dacă UTA a câștigat al doilea meci al primăverii la Șiria și încă într-un moment crucial al sezonului, fanii „roș-albilor” nu pot accepta faptul că în municipiul Arad nu se mai găsește un stadion care să găzduiască partide oficiale de Liga 2-a. Dincolo de deja obișnuitele scandări anti-Falcă, suporterii din galerie au afișat două bannere ce ar trebui să trezească la realitate, măcar în ceasul al 12-lea, autoritățile locale arădene.

Fiindcă pe 18 aprilie întreaga suflare utistă sărbătorește ziua Campioanei Provinciei, susținătorii transmis următoarele mesaje: ”Serbăm a 72-a aniversare jucând acasă în deplasare” și ”Dorința noastră este să ne întoarcem acasă”. Cele două bannere scrise cu negru au avut pe marginea lor și textul pe roșu: ”Out of control”, semnătura brigăzii noi apărute în cadrul galeriei „textiliste”. Teoretic, acasă ar însemna arena „Francisc Neuman”, dar cum lucrările în Calea Aurel Vlaicu merg în ritmul melcului, probabil și varianta „Motorul”, cu gazon schimbat și tribune noi, va fi agreată pentru sezonul ce urmează.

În rest, la final, jucătorii „Bătrânei Doamne” au retrăit clipele unice alături de galerie după un succes și încă unul foarte important. S-a scandat și împotriva lui Poli, dar au predominat refrenele de susținere și atașament față de culorile „roș-albe”.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close