04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Alte două meciuri cruciale pentru „Bătrâna Doamnă” în patru zile. Care vor fi juniorii pentru deplasarea din Colentina?

Utiștii au înțeles importanța meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, au evoluat în consecință și au pus mâna pe trei puncte ce îi țin în lupta pentru promovare. Totodată, Petre et. comp le-au îndulcit suporterilor Sărbătorile Pascale, dar și a 72-a aniversare a clubului de azi, 18 aprilie.

Pentru echipa fanion a Aradului urmează, însă, alte două confruntări cruciale în decurs de numai patru zile. Sâmbătă dimineață (ora 11), „roș-albii” ajung în „fieful” liderului Juventus, formație ca și promovată în Liga 1. Fiindcă Sepsi Sfântu Gheorghe – ASU Poli Timișoara se joacă vineri și ceva ne spune că „alb-violeții” vor fi ținte vii, „Bătrâna Doamnă” va avea din nou presiunea rezultatului în cartierul bucureștean Colentina.

Mai mult, utiștii trebuie să se descurce și fără golgheterul Petre, Laurențiu Roșu având mari bătăi de cap în alegerea celor doi juniori titulari, lângă Tănase. Copaci a jucat modest cu Sepsi, Burlă nu a reintrat sută la sută în grații, iar Vîlceanu pare și el puțin din formă. Poate, Albert Stahl să merite prima sa titularizare într-un meci de Liga 2-a, altfel variantele nu sunt prea multe. De la mijlocul terenului va mai lipsi și Marius Chindriș, suspendat și el.

În fine, după confruntarea contra „alb-negrilor”, arădenii se repatriază rapid pentru a se pregăti de vizita Olimpiei Satu Mare. Aceasta va avea loc marți după-amiază (ora 17), la Șiria, în deschiderea rundei intermediare, cea cu numărul 31. Formația lui Andone a ieșit total din cărțile promovării, dar asta nu înseamnă că va fi o nucă ușor de spart.

FOTO: UTA Media Design

0
0
%d blogeri au apreciat: