Fotbal judetean

Când Pavel trece la tablă….: Victoria Felnac – Cetate Săvărșin 1-3

După Ineu, Felnacul e victima favorită a nou promovatei din comuna regală în prezenta stagiune. După 2-2-ul din tur, Săvîrșinul a câștigat într-o manieră spectaculoasă într-o deplasare în care nimeni nu-i dădea nicio șansă. Ghionionul „roș-albilor” s-a numit Flavius Pavel, aflat într-o formă de invidiat la cei 35 de ani ai săi, două dintre golurile fostului utist meritând un premiu de frumusețe.

Și, totuși, meciul începuse prost pentru vizitatori. În minutul 2, o pasă în adâncime a lui Butura pentru Băd, la care Neamț și colegii săi au solicitat offside, s-a transformat în golul de 1-0. Cetate nu a dezarmat și după numai trei minute Adam a făcut penalty, iar Flavius Pavel nu a greșit de la punctul cu var. A urmat un joc pe contre, cu ocazii de-o parte și de cealaltă. Butura, Borteș și R. Popa au ratat din poziții bune pentru VI-FE, în timp ce A. Popa, Neamț și mai ales Oprea și-au pierdu cumpătul în fața porții adverse în cealaltă tabără.

Meciul avea să fie rezolvat de Flavius Pavel cu două faze de autor, care l-au lăsat spectator pe Ovidiu Pașcalău, fostul său coleg de la ACU. Mai întâi, experimentatul atacant a intrat de pe dreapta în interiorul careului și a trimis cu stângul în vinclu (min. 64), pentru ca golul de 1-3 să fie marcat în ultimul minut de joc cu un șut din alergare, de la peste 35 de metri, din dreptul băncii de rezerve felnăcane.  De menționat ar mai fi că Victoria a terminat meciul în zece oameni și asta pentru că Radu Popa l-a lovit cu cotul în stomac pe Sandu și a fost eliminat

Cu „tripla” de miercuri, Pavel a ajuns la 14 goluri stagionale. „Ne gândeam să nu ne facem de râs în fața uneia dintre echipele bune ale campionatului, dar am făcut un meci foarte bun, chiar și peste așteptările noastre. Ne-a convenit și terenul, unul mai bun decât al nostru și, după numărul de ocazii create, cred nu poate spune nimeni că am câștigat nemeritat. Sunt trei puncte nesperate, dar atât de binevenite ce îndepărtează, zic eu, defintiv de zona cu probleme. Dacă mai batem și la Socodor, ne putem considera salvați sută la sută”, a spus eroul Cetății, Flavius Pavel.

Felnacul a ajuns la al treilea eșec consecutiv, iar Dan Cuedan recunoaște: „E clar că ceva nu funcționează, dar nu e ușor să identificăm cauza. De jucat am jucat, ocazii am avut, dar nu avem consistență în joc și facem prea multe erori în apărare. Săvîrșinul s-a adaptat mai ușor la condițiile de joc, și-a dorit mai mult un rezultat bun și, în final, cred că l-a și meritat. Sigur, golurile victoriei lor au venit după două execuții de fotbalist adevărat ale lui Pavel, dar fac parte din joc. Avem și o problemă cu Radu Popa, care e la al treilea cartonaș roșu în acest sezon. Nu e permis așa ceva”.

Formații:

Victoria Felnac: Pășcalău – Tugulescu (46 Borteș), Dubeștean, Moisă, Petri – P. Bogdan (60 Balint), Adam – Mărușteri (30 Cociuba), Butura, R. Popa – Băd.  

Cetate Săvârșin: Dagău – Ursulescu, Bontea, Sandu, Cotuna – T. Bogdan. Silviu Iștoc, Flavius Pavel (90 Benescu), A. Popa –  Neamț, Oprea (88 Dumitrescu),

Arbitri: Alin Bolcaș – Emil Arsa, Andrei Pantea.

Observatori AJF: Dorin Vătran, Gabor Biro

 

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Un penalty inventat la hent cu pieptul !!!! Arbitrul a agitat jucatorii ambelor formatii prin multe greseli de incepator .

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close