Arhivă articole

Livetext: Millenium Giarmata – UTA II 3-1, finalFormații oficiale:

Millenium Giarmata: Mikloș – Soare, Todorov, Maghici, Fl. Olariu – Artimon, Domșa – Ghighilicea, Codrea,  Pricop – Anagor. Rezerve: Stoica, Leucă, M. Olariu, Nicoară, Trifu, Mandachi, Ciobănică. Antrenor: Răzvan Leuca

UTA II: Mara – Zdrențan, Iuga, Wild, Dinculescu – Dan, Coadă – Lazăr, Toma, Vlad –Costin.  Rezerve: Mureșan – Gherghar, Prună, Covaci, Pop, Mandache, Vasile. Antrenor: Dan Oprescu și Cristi Păcurar.

Arbitri: Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea) – Marian Truță (Băbeni), Marian Costache (Râmnicu Vâlcea).
Observatori FRF: Nicolae Grigorescu (Timișoara) și Antonie Burtea (Reșița)
 

0
0

0 comentarii la articolul: “Livetext: Millenium Giarmata – UTA II 3-1, final

  1. Daca UTA la pauza e condusa cu rusinosul 3-0,2 reprezentante din jud.Alba au scorurile la pauza ;Unirea A-Iulia-Lugoj a fost 1-0,dar Bozian a egalat imediat dupa reluarea reprizei secunde ! La Zalau,in pauza e 1-2 pentru Cugir.!

    0

    0
  2. D-le Cr.Pacurar vad ca nu bati pe codasele din C4,deci e lipsa de valoare la multi jucatori care nu cred ca vor ajunge mai sus….Lugojul a invins cu 2-1 la Galtiu pe Unirea A-Iulia,dar jucatorii de la UTA 2 nu te ajuta sa va salvati de la retrogradare,,,,,Cugirul a castigat cu 4-2 la Zalau !Abia astept maine sa vad la Galda pe a lui d-l Feies de la Sebis !!!!!

    0

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.