Gloria LT Cermei

Aslău și-a dat demisia de la Cermei, coducerea și-a luat timp de gândire până luni. Cuedan – în „cărți”?





După cea de-a patra înfrângere consecutivă, 0-4 cu Ripensia Timișoara, Mircea Aslău și-a prezentat demisia din funcția de antrenor în fața echipei. „În vestiar, după meci, le-a comunicat jucătorilor că nu se mai prezintă la program începând de luni și că renunță la funcția de antrenor. Am înțeles că jucătorii i-ar fi spus să ducă acest sezon până la final, dar nu știu dacă mai poate fi întors din drum. Poate că simte și el că e nevoie de un șoc la echipă, ne luăm timp de gândire până luni. Dar, dacă Mircea chiar nu mai vrea să continue, trebuie să mergem cumva mai departe. E puțin deranj, trebuie găsit un înlocuitor, trebuie să-i facem un nou ID, la începutul săptămânii viitoare clarificăm lucrurile într-un fel sau altul”, ne-a declarat în urmă cu câteva minute Petre Bulza,  președintele grupării de pe Teuz.

Este posibil ca în luarea deciziei luate de Aslău să fii contat și reacția spectatorilor din Cermei, care i-au cerut demisia fostului mijlocaș al UTA-ei. Din informațiile noastre, Dan Cuedan, actualul antrenor al Victoriei Felnac a fost deja contactat, fără – însă – a se vorbi ceva concret.

La puține minute de la încheierea disputei cu „Ripi”, Aslău nu a dat impresia că dorește să lase echipa. „Nu ai cum să te superi când te bate o astfel de echipă, puternică din toate punctele de vedere. Mai avem cinci etape, ar fi trei partide abordabile cu UTA II, Unirea Alba Iulia și Becicherecu Mic, încercăm să luăm de acolo puncte. Nu vom retrograda și chiar cred că și cei declarați la finalul campionatului ca fiind sub linie vor primi o nouă șansă în vară ca să se completeze seriile”, spunea tehnicianul imediat după meci.

Cu cele trei puncte luate la Cermei, Ripensia păstrează șanse bune la promovarea în Liga 2-a. „Felicit întreaga echipă pentru dăruire. Acesta este fotbalul pe care-l joacă Ripensia, nu ne interesează decât de jocul nostru și ne vom uita la clasament doar după ultima partidă. Gazdele au încercat să ne pună probleme, a ieșit un joc frumos, cu multe ocazii. Cred că a plăcut spectatorilor și suporterilor noștri de la Timișoara care au venit să ne susțină. Azi ne bucurăm și de luni pregătim următorul meci”, a spus și Remus Steop, antrenorul timișorenilor.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button