UTA Arad

Curtuiuș, la primul gol oficial al anului: „Dacă dai 100% la orice meci, până urmă la îți iese. Echipa are caracter, nu e simplu să revii cu Juventus”





Veștile sunt cele mai bune de la București. Pe lângă punctele din meciul cu liderul, UTA îl înscrie din nou pe lista marcatorilor pe Marius Curtuiuș, golgheterul său din ediția precedentă de campionat.

Atacantul de 27 de ani a marcat un gol de vârf pur, plasându-se perfect la centrarea lui Copil. ”Adversarii mei s-au mișcat la acea fază, iar eu am rămas pe loc. Acolo am simțit că vine mingea și mă bucur că nu m-am înșelat. Poate nu a fost o execuție prea spectaculoasă, dar atâta timp cât balonul s-a dus în plasă nimic nu mai contează. Punctele sunt esențiale pentru obiectivul nostru, iar golul îmi dă mie încredere, deși nu m-am demoralizat niciun moment.  Mă zbat tot timpul pentru echipă, dau sută la sută în orice meci, iar dacă muncești, până la urmă îți iese. Nu îmi făceam probleme din chestia asta, că nu reușeam să marchez, ci doar pentru că am făcut mulți pași greșiți și poate era nevoie să marcăm mai mult”, a spus atacantul Bătrânei Doamne.

Întrebat dacă Juventus a prins o zi mai slabă, Curtuiuș a adăugat: ”Nici vorbă, au jucat, au atacat, au avut ocazii, în ultimele 20-25 de minute de abia mai ieșeam din  30 de metri. Dar, așa cum altădată noi am fost cei care nu au găsit golul, așa s-a întâmplat acum cu ei. Până la urmă, am demonstrat că echipa noastră are caracter, nu era simplu să revenim de la 0-1 pe terenul unei echipe ce nu a pierdut deloc acasă în acest sezon, mai ales după ce am ratat și un penalty. Însă, am marcat exact când  a trebuit, în final de primă repriză și în debutul celei de-a doua și am obținut o victorie binemeritată și mai ales binevenită”. 

Cu reușita de azi, de la București, Marius Curtuiuș a ajuns la 7 goluri stagionale.

 









Un comentariu

  1. Foarte bine, ne păstrăm șansele la promovare…dar am și eu o intrebare, cu privire la caracterul vostru : cum dracu se face că ultimele două victorii coincid exact cu perioada când jucați pe bani in plus ? In ticăloșia mea, am crezut că dați tot ce puteți la fiecare meci și nu mai aveți nevoie de motivare suplimentară…mă rog, idealismul este un mare defect, un păcat al naivilor.

    0
    0
    1. Tu daca la job ti se promite un salar dublu daca te implici si mai mult decat ai facut-o pana atunci , in ticalosenia ta 🙂 , nu crezi ca psihicul iti va lucra si vei da mult mai mult decat ai putut pana atunci . Intreb si eu…e in firea umana microbul castigului marit , asa ca nu are rost sa fim mai catolici ca papa , ca nu suntem nici unul…

      0
      0
      1. Sunt supărat pe ei..:))) .măcar un punct dacă am fi luat cu Brăila,un punct cu Brașovul și o victorie contra celor de la Luceafărul…vezi unde eram la ora asta.

        0
        0
        1. Corect , as fi dat o infrangere cu 5-0 cu Juve pe cele 4 puncte pierdute aiurea cu Afumati si Luceafarul ( nemaivorbind de Braila si Brasov ) . Acum nu avem ce face , asta e situatie , mergem inainte cu speranta…

          0
          0
  2. Asa ba baieti, asa va vreau ,sa jucati cu daruire pt. acest club pana in ultima etapa cand v-om,ve-ti sarbatori promovarea in liga1a unde ne este locul . UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA …… ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button